NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Crowder就算鳩數啦 成日係度單打又唔知自己咩事
上年jazz個戰績係上半季gobert傷左咪嘈仲係毒瘤嘅垃圾戰績下 下半季追返黎
主力球員8成係上升期嘅年齡 唔升都未至於會跌
雷又係陣容都仲後生 今年入左schroder noel
Roberson又好返 又點會跌
拓就不嬲大上大落好難講 不過呢3隊正路都講緊345

刺老嘅又老左 最近又傷兩件 多數講緊好可能入唔到po
晒9氣啦,年年都話咩刺廢咪入咗廿幾年,正常人都唔會覺得鵝拓入到刺入唔到下話?
高啤+favors+crowder個板好撚廢

人地好多時都搶到進攻板

Allen有playmaking 但係俾人迫一迫就淆

唔夠硬淨 剷唔到入去分波

preseason幾殺食 但係nba做唔到

開季應該唔多機會打

防守係勤力 不過腳真係慢

crowder最衰係防守廢咗 可能preseason hea打

進攻就一樣咁飄忽
你發覺你次次鳩噏都有正評
噏到出晒名有fans?
jazz係得常規賽先打得好

但係暫時睇 第3,4嗰啲都太樂觀

啲所謂射手太飄忽 得ingles一個

防守睇落渣咗 crowder仲鳩過上年

crowder=x factor
Jazz今年又無補返好個底
Preseason 都見到go啤同favors頂哂個底

Allen黎左以為會多個人做backup pg
出到黎進攻係幾好,有3分同剷籃
但playmaking就

同埋Crowder係Bos表現都係一時時姐,佢不嬲靠唔住
高啤+favors+crowder個板好撚廢

人地好多時都搶到進攻板

Allen有playmaking 但係俾人迫一迫就淆

唔夠硬淨 剷唔到入去分波

summer league幾殺食 但係nba做唔到

開季應該唔多機會打

防守係勤力 不過腳真係慢

crowder最衰係防守廢咗 可能preseason hea打

進攻就一樣咁飄忽
拓俾人橫掃完咪俾人低估得仲慘
上年第三
今年無病無痛唔老直接俾Reggie Miller踢左出季後賽
小牛入PLAYOFF
Daj先係關鍵
Doncic+dsj 呢個 backcourt好勁 wo
又有 daj
幫鷹隊tank
會然
我估今年木狼OUT 湖人IN

金塊同刺爭8/9
但ddr全季出到wo
不過無左danny green
木牛主動想換Gordon同Tucker
但火箭唔想出Tucker
咁換其實係雙輸
木狼點輸

0換2仲要係幫入PO嘅人
好鐘意呢個系列既廣告
Tucker打small ball好重要
呢兩件喺狼囝起到幾多作用我就真係有疑問喇
一嚟就算係0.1都好過無

二嚟佢兩件絕對係帶入PO好人選,經驗實力都夠,仲要唔撞位
咁講啦
狼囝上得枱就已經點都係輸
換咩人頂得到不拿?冇啦
家陣咁換
連火箭都一齊輸埋分分鐘
我當左不拿係0

換乜都係贏
其實我覺得火箭換得過。
換咗真係四條煙。
我覺得靚過 勇士。
換完得返MELO打小球5
Woj:吉米-巴特勒今日參與森林狼的球隊訓練

虎撲10月11日訊 根據NBA記者Adrian Wojnarowski報導,多位消息人士透露,吉米-巴特勒今日參與了森林狼的球隊訓練。
根據此前的報導,巴特勒今日與隊友們一同現身球隊更衣室,而森林狼準備在巴特勒仍留在球隊的情況下開始新賽季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞