NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
體育場上實力就係一切
on9原來仲有呢啲detail
kat啲心理質素
好彩真係無來太陽
IG腳軟?
但係LAKERS 整體個防守好令人驚喜喎
在接受采訪時,巴特勒回應了此事:“這是真的,但不是我去找他們,而是他們之中的一人主動來找我,KAT(唐斯),他來找我。我去參加訓練,他過來跟我說‘人人都可以發揮你的作用’,我跟他說‘在我身上試試’,這就是我說的全部。我告訴他,每次我換防到你這裏,你都會把球傳出去。”

一消息源透露,訓練中的某一時刻,巴特勒在防守唐斯。當唐斯要接一個向內傳來的球時,巴特勒大喊了一聲:“他不可能在我面前接到這球!”然後唐斯最終將球傳了出去。
消息源透露,唐斯和威金斯都沒有在任何時候與巴特勒正面對質。
對位都唔敢同jb對
有冇廢到咁
係囉
有冇咁柒
Tucker矮過jb都守到kat啦

Jb係cousins ad mb依d守唔到姐
吾皇
雷霸龍
吾皇
占皇
主動搵人之後比人咁串法
但又唔敢單打人
成件事好柒
可能以為jb唔敢番去
JB:大我呀 話哂都係XX個仔
占王
我覺得俾人挑釁完,就算出面三分空晒

都應該要硬打一球
9打都可以半場15+5+5+
““You fucking need me. You can’t win without me,” Butler said to general manager Scott Layden during a heated scrimmage”

“leading a crew of bench players like James Nunnally and C.J. Williams over the starters, ”

屌咁都贏,事實真係無jb,playoff都入唔到
James nunnally cj williams
笑到我
不如 trade返 dragic返來
頂一年都好
幾鍾意,又可以見dragic愛回家
家下又無埋佢唔鍾意個堆management
不過睇點trade,bender加daniels,cannan呢類我ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞