NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無咁能廢啊

年輕人比d機會啦
可能我幾睇好ad holiday mirotic 呢個組合啦,加埋randle payton兩個合格正選,會期望佢keep到上年個成績

spurs入到都正常,反而拓荒真係最唔穩,成隊得3,4個人打到波 cj dame作用又重覆,入到季後賽都係好似上年咁俾人打爆,不如盡快trade cj砍掉重鍊好過
俾下機會啦 你睇下佢之前班隊友咩料先
dame cj 都係季後賽常客wo

入季後賽基本啦
今年競爭太大 除左勇箭爵雷,其他都唔穩
會員上次po咁頹,係都trade佢先

trade去箭就
咪鳩

其他唔穩既話爵都唔會穩
見樓上講東岸無熱火真係笑左
屎波好勁架
trade lillard 咪到CJ頹
巧婦難為無米炊啊
爵唔勁咩
兩個核心都係上升期,rubio ingles favors又係可靠既實力派
Rubio偶像派添
遲啲又去 d-league淘寶

係到宣傳一下

Jabari Parker 的fans有福了!!

https://lihkg.com/thread/844605/page/1

用data千祈咪禁入去,入面會每場更新+82 精彩入球

有無聽過邊個球迷嘅fans有呢個福利?????

想留意更多,請按bookmark

"A better offense wins a championship." -Jabari Parker
塘鵝入playoff大前題AD唔好傷先,一傷就898
Jennings
皮已負,利申曾經鐘意Jabari
叛徒
反骨
Snake
Betrayer
Kd
條撚頭次次clutch time 一定to
上年第五 今年陣容唔變落到第八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞