NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
會唔會同Jabari 同場競技
kat真係畀2k吹大咗好多
建議多少少比賽入面既肢體動作形容 / 球員心理描射等等. 而加好多比賽都係輕輕帶過, 無啦啦又話場均30分咁......
建議先斬故諗好D路向同有足夠資料再寫會好D
問下姐
認真
你望下以前香討個爛尾故 "追" 先啦

你寫唔到人地咁嘅話,都係算鳩數啦
係我個故入面
Jabari冇離開鹿
佢同字母成為鹿的超級巨星

競技....應該有
退咗役
我都想寫得好
但......唔係咁易的
不過我會盡力
你的步伐凌亂著 這個Pre season
我想起雷霆的小前鋒 kyle singler

全美最強高中生 膝蓋卻很弱
而你斷斷續續打著球 假裝沒事了

把球投了 miss了 教練面對選擇 放正選 後備 或賣了
兩年前的大爆發 我到現在還記著 所以你受傷了我 真的痛了

怎麼了 Jabari 說好的 all star 呢
我懂了 你傷了 實力都 回不來
字母哥波蒂斯一一比你強 你不服氣
那些巔峰的畫面都太深刻 你我都記得

鹿不等了 說好的 三巨呢
他沒錯 你沒錯 對雙方 都很好
只是parker的季前賽令人失望 牛怎相信你
痴撚線
痴線
快錄依首比我地聽
唔arm 音架wo 清
你話佢91吹大冇問題
但佢話哂上年都三隊⋯⋯
要㨂佢同JB真係好易㨂
好漢不提當年勇
Marc Stein

已認證帳戶

@TheSteinLine
22 分鐘22 分鐘前
更多
The starry trio of Steve Kerr, Nate McMillan and Jay Wright will serve as assistant coaches on Gregg Popovich’s @usabasketball staff, @NYTSports has learned. Full coverage here:

屌你老母灰狼個兩條友有冇咁撚廢,明知butler同你地嘈完實會認真打,輸左實俾人笑柒,咁都可以輸
枉我捧隊閪波同towns咁撚耐
傻閪先撐狼
Source?
啱,我班fd個陣成日笑我,我心諗灰狼有嘅係未來,點撚知個兩個新星咁撚廢
岩,識迷一定迷我勇
相反76成日俾人笑trust the doctor
已經打到東3了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞