NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
hayward: 我前世做過咩野 搞到成世都要係猶他同明尼蘇達
三千幾百萬一年我去非洲打波都得
25仔
@夫子
我地塞軍係唔須要跛腳佬
我對KAT既睇法就係 佢係勤力既球員 但未到jimmy 咁強硬

但Wiggins 就真係爛泥扶唔上柄 浪費哂啲天賦

Jimmy 其實屌得佢地岩
不拿場上強硬就可取
場下個種就真係算鳩數喇
咪同佢老豆一模一樣囉
佢有佢老豆實力城城見頂俾人打包送走啦
下季潮 pg用 ball好定 rondo好?
The All-Star who wants out just caused a scene in practice and then aired his grievances nationally. And the Timberwolves call off practice and have no availability to address it, to downplay it, to say anything at all.

笑死驚JB再黎搞搞震
癲過可愛舅父
仲吸引過開幕戰
d 偷波預判準到仆街,天帝之眼真人版
According to ESPN’s Stefano Fusaro, the Timberwolves asked to receive both Eric Gordon and P.J. Tucker in exchange for Butler. The Rockets declined the offer, unwilling to trade Tucker to Minnesota.
Rondo正選 秒犯規換波

Btw ball好明顯要睇下佢正選夾唔夾隊波 唔夾咪打包換星
Rondo好明顯唔會長留
ball 呢d 防守組織型PG 仲要唔痴波,放邊隊都夾嫁喎
Ball同IG擺明培養啦,又未係沖冠點解要換星
咁要睇下吾皇打唔打算禪讓喇
其實猢簽咗我皇仲點培養球星, 好矛盾喎
簽約個陣已經有曬共識話唔會盲目去追星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞