NBA 2018-2019 preseason討論區(16)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我兩個都有買

點解要呃自己比左錢睇?.?
我講緊你咩
你自卑心係咪好重
好想俾錢睇木狼訓練live
謝夫提話冇開過會wow
點解要買兩次
掉返轉點解要串鳩人地買印度LP?
你要靠踩人拎自信?
另一個比屋企人用
@ShamsCharania
it wasn’t no players meeting you just made that up bro y’all gotta relax with this fake news

又有花生食
買黎睇 replay?
本身用開有印度伺服器嘅 VPN?
買印度 LP 加埋 VPN 年費都平過買東南亞 LP?

前面講錯仲好意思咁串
As I and others have reported, Taylor has directly engaged with Miami at least twice on Butler. I wrote Taylor balked twice. Meaning if he said yes either time instead of hesitating, this trade would be done. He held off twice. Then, as @SedanoESPN reported, Thibs asked for more https://t.co/XUDltShXte

https://twitter.com/TheSteinLine/status/1050554630759952384?s=19

有個咁嘅老闆咩人 run 隊波都死啦
燒鵝醜唔醜 用一陣打人地三陣都打唔贏 gentry 你識唔識搵人教防守
Randle翻生了
有收過皮咩
點解唔兩個都買印度
我係公司睇點用印度vpn
之前我D朋友話吹大左
又話佢垃圾
牛有比人吹大過咩
用印度vpn 買左唔可以係公司睇?????
用vpn點入內聯網

反正教左屋企人點用ipad同notebook睇=佢唔會搞鳩我部電腦

一百蚊,搭次的士都冇左啦
屌你傾屎
32-7
因間我大TVBuddy就上身射撚死左
#16draft重選有top5
拿好老實講,係湖人邊個都會吹大左
到底傾屎rebuild 到幾時先有啲起色
今年就入PO啦
幫我找卡數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞