人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
Sorry 唔夠訓,自
你講Rocket-propelled grenade呀?

係首都得槍,坦克,裝甲車

報名當兵去前線有得玩,有war game 玩添。

有聽過比錢有rpg玩,但唔合法
打仗就真係唔洗淆,咩事都無,除非你一出發就全面戰爭,咁就無計。

機票係歐洲價,洗費平過泰國,住宿airbnb 2xx到3xx就有。

不過收費帶溝女,唔包生仔,同埋齋吊就過澳門算啦,咪搞咁多野
澳門

食左個正野

乾式熟成牛肉漢堡
薯角 漢堡個相

你有冇話平均幾耐約返同一條女㗎
同埋有幾多(大/少部份)係夜晚入場先會見到面㗎
多d大波囡囡圖plz
溝女講天時地利人和啦,果排邊個得閒就溝邊個,無得強求既。
佢得閒你又得閒,天時。佢空虛寂寞覺得冷,你又肯出現乃地利。人和最簡單,我陳友我額高我7我帶眼鏡但阿妹唔抗拒乃至有好感,人和也!

有無d妹平時唔見面,淨係去玩先出現?都有,咁你咪唔好溝佢囉,烏克蘭咁多女。
我日日貼大波,你係咪幫我推post先?

盡力而為啦我

12月7日到12月17日

小弟我又會返香港啦

有興趣黎烏旅行交友識女仔揾老婆既朋友

記得約我見面了解一下詳情啦。

再拖再等,機會就無嫁啦。

揾埋揾埋d錢帶唔走,
大假儲得耐老闆幫你亂咁放。

為自己既人生做打算!
識返個烏克蘭妹妹搞移民享受人生。
個邊有冇矮d 細粒d 既女仔
大把細粒妹,放心
我個新妹都係158

然後實有d屎忽鬼又話要高妹

都係有高有矮啦,拉勻平均160到170呢類應該最多
善有善報,早2日得返40蚊烏紙,買完豬柳強,剩10蚊,比左阿伯,兩袖清風。 訓醒就有個短途客book 月尾,交租有望啦!

做人真係好簡單,挨得一日得一日,東涌又淪陷埋,真係唔想返香港
自己push

開源節流,絕處逢生

烏克蘭潮牌 “duckside “ make in Ukraine

黑武鴨tee

HKD $ 200 包順豐速遞

2件9折

12月4號前訂購,12月6號發貨

估唔到淪落到做代購。。。
加油
大家加油
12月之後就6月先返嫁啦,把握機會了解詳情呀
世界杯期間去過 洗費真係好撚平
個袋幾靚
自己唔煙唔酒 唔鐘意nightlife係咪冇機會識到人?
真係抵玩
唔酒就去cafe ,公園
葡萄你留係果邊
陳友當打時都唔曳
下年grad 睇下有冇機會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞