人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
更正一下,剪髮月入10000uah
Uber 1000uah 一日
多哈
阿拉木圖
泰國

158cm 22歲好似係
單身
好甜
連登除左gay佬多 中介都好撚多
中你老尾咩,唔刨文都睇下#1 先搭傘啦。
如果做中介洗撚係度開post 咩,大撚把大陸怪揾我啦,不過我係唔撚會做大陸人生意。
dllm 唔撚做大陸人生意 咪做連登仔生意
但都唔撚係中介囉dnlm
可唔可以講下烏克蘭人情文化係點樣
例如家庭觀念,財政觀念,D女係點樣擇偶,對感情係咪好開放
有無烏克蘭語教學
家庭觀念,女人有,男人無乜,結婚都係返工飲酒返屋企,但有少部分老婆又好撚強勢,無一定。
多數結婚後財政獨立,但要合作,好似比曬老婆然後拎領用錢,除非有小朋友,或者男人好乖,聽過1個。拍拖前aa制係正常,但都有d女預左你比唔會夾,咁自己諗清楚溝唔溝落去。我就多數都請,始終慣左,不過都會留意下邊d女會扮夾錢。
擇偶好簡單,就係你令佢開心安心放心,就係你嫁啦。人種,高矮,樣貌,收入,呢d唔係話太著重。咁多個月都無乜人問過我收入,學歷有時會講下,但唔係要check你家宅。感情係開放既,性就一定無大家想像咁開放啦。
係無既,有d apps比錢學下先
樓主你算唔算叫導遊?
你既收入係咪即係帶香港仔過去溝下女咁

幾自在wo

我當你係果度搵一萬蚊港紙算係咩level?
如果個個月揾到1萬就好啦,不過5000蚊交左租,簽證,文件,機票都要錢,仲有要開飯嫁。買冬天衫。一個人住市中心,1萬蚊其實唔夠揻。仲有個成本,就係日日去浦,約女行街食飯影相。都要洗費。

個個add你問:巴打可唔可以做個朋友唔收錢?
一係就話: 可唔可以收一半呀?我其實自由行都得嫁。

你可以當我導遊,我帶brother 日頭觀光,夜晚去浦,傾下計,鼓勵下大家,頂走d男人,豬扒。總之就係訓身助你溝女。

如果個個月個天跌1萬銀落黎就自在,而家壓力大過香港打工,手停口停,想返工無工開。
屌過幾多條
Push
陳友自push
知咩事啦
支持
但35歲點都應該搵返份穩定d有正常收入既工.....
你溝淡之後又唔保存自己文化,重講咩反攻蝗蟲......
巴打知唔知利維夫同基輔邊到有雞叫
點開口
打工緊係好,幾穩定,幾正常,然後呢?
我日日教緊烏妹講廣東話,我日日以一吊百,吊7孔子學院d人傳揚偽漢文化,日日同d被洗腦既外國人講解繁簡體歷史,教佢地分中日韓筷子,餐桌禮儀,運公仔麵比佢地試。你同我講無保存文化?你憑乜9up?上網就9up得?
小朋友,破撚左處儲到錢先黎揾我啦
大把外賣網,色情按摩,脫衣舞出街,周街有人主動問你,派卡片,唔洗識開口,有錢就得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞