人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
Mol條撚,香港d公司請tvb 9線藝員都唔會揾model
香港人剩係識d名媛,藝員。

仲有個原因係香港無短期工作簽證,想揾條女黎打工,一係等入境拉人封艇,一係搞工作簽難過登天。
仲有2日,又離開香港,唔洗對著d蝗,真係感動
揾我前可唔可以刨下文,買衫都試身,買電話都睇spec ,買game 都睇望下啱唔啱玩啦。

個個一黎就話買女人,個hi好唔好吊,問我幾時過去玩,真係o撚曬嘴。

我對客人好撚好,個個返黎都有聯絡有吹水有約食飯。做曬朋友,有回頭客再過黎。

但係你9up9問既階段,你唔係我客人,我無收你錢,唔該唔好當自己大爺。

如果你連文都唔9刨,我知點解你會無女,因為你從來無為左揾女朋友付出一點點努力。

如果你價值觀係同大陸人一9樣,
或者係想揾相睇對像,以為d女人係越南新娘。
咁你都唔好揾我,唔該。
Q&A

1. 點溝通:英文
2. 包唔包生仔:唔包
3. 帶幾錢: 睇你點洗,10日帶1500美金鬆d加信用卡,用剩無人搶你
4. 酒店幾錢: 200到50000都有
5. 交通: uber平過香港
6. 點識女:酒吧,公園,夠疆就邊度都得
7. On9仔話送花就成功:信就on9
8. 簽證: 特區護照14日免簽證
9. 機票幾錢:去問skyscanner
10. 唔住酒店有咩揀: Airbnb ,訓街
11. 收費表係港幣:美金呀吊你
12. 有無得相睇: 無,要相睇就揾第二間
13. 有無相睇唔呃人: 應該無
14. D女英文程度: 日本韓國咁
15. 有無女帶出黎:無
16. 你點幫我溝女:睇收費表
17. 咁即係點: 即係帶你去好多女既地方,再幫你,鼓勵你,吊9你,迫你去溝。
18. 溝唔到有無回水: 無
19. 點解你話咁多巴打成功,但我唔得: 你骨格精奇,我真係無能為力,好明顯無得救,接左你單係我失誤。比你拖低成功率。
20. 食飯幾錢:20蚊到600+
21. 烏克蘭有咩玩:google
22. 基輔係邊: google map
23. 點解你咁串:我對on9會燥底
24. 吊你咁既服務態度:我一日未收你錢,你唔係我老細。
25. 有無小姐介紹: 無,咁大個人上網揾,問的士佬,唔關我事。
26. 有無脫衣舞: 有,周圍都有
27. 做乜叫我買樽裝水: 唔想死就買。
28. 我想揾女朋友:咁你認真d努力d禮貌d,我接得你單就係信幫到你,但你唔好自暴自棄。
29. 咁撚串點解要幫襯你: 無人迫你幫襯。
30. 未諗到,遲d加
有人whatsapp我報料

有個叫輝仔既人

冒充我係其他討論區出post

大家自己小心啦

我tg得一個 : lilocc

點先幫襯到巴打你?
三十幾版冇追post,樓主係果邊點維生?
比唔比人鬧無所謂啦,最驚比人冒充做犯法野
燒緊錢,拍緊拖,帶下客咁
去過啦,體下個廢墟law, 同埋聽古仔,去烏克蘭唔去核電站不如唔去,因為烏克蘭真係無乜其他野好體
去旅行的話,廁板護照 有2個禮拜 免簽證,其實到時真係想留耐d的話,可以坐火車去摩爾多瓦,我坐過!不過坐坐火車落摩爾多瓦,渠地無係我本護照stamp,都無摩爾多瓦海關同入境處,好詭異!
自己去
窮過大陸好多,30元港幣一個床位,其實都靚架!
BNO 好似要簽證呀?
烏克蘭人都好冷淡,我識得少少俄羅斯語,都覺得他們冷漠,你真係勁呀!我都學過兩年俄羅斯語呀!都覺得好難識到人,同埋好能凍!
唔識得俄羅斯語,都溝到咁多,你堅勁лаш
唔覺得
25歲開始就會急速衰老,自己想吧
其實成個東歐,都係架啦,波蘭д女著三會型好多,烏克蘭真心窮,靚女都無靚三著
不過基輔d女真心窮,無錢扮得好靚
我都有去過一間的士高叫 sorry бабушка, 對唔能住阿麻 的意思
唔通港女 台妹 支妹唔會急速衰老
檢察長又老咗去邊
I think she is 18-22 years old, after the age of 25, monsterになりますね!
好難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞