人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
1, 大佬咪撚玩我啦,我9知 airbnb租出去咩人住多咩,基輔周9圍酒店 airbnb我點知人地數據。一個國家既首都,有2戰歷史,有前蘇歷史,有爆核電廠,有無數咁多古建築,我點答你熱唔熱。

2,暫時唔公開著
Push
其實果邊d人個個大隻又型
係咪衰無錢咋
唔係串唔串既問題,我就打開門做溝女生意,你地就問打仗政治,讀書升學,投資買賣。我識撚咩。我都好努力答啦,仲要問數據。你去中原問Airbnb 數據睇下佢吊唔吊你,你去永安旅遊問外國政治睇下有無人答你。你去㩒鐘仔問隻異國雞讀書升學,投資移民,睇下有無人打7你
Yeah is me
錢真係唔太重要,呢邊d佬太有性格 ,例如有條佬只溝女唔食女,佢話等緊真愛。同埋呢邊d佬唔係溝唔到女,係有部分人懶得溝女,酒吧成日有一枱枱仔,可以自己玩天光,真係視女如無物。
lm
個個鳥佬都好撚型
唔明點解香港人會搵到食
香港人係呢邊做唔到河國榮都做到喬寶寶,物以罕為貴。
都答完又答,細心一樣就贏9曬佢地
但樣衰就點細都難
祝你結到
你地鐘意點諗就點諗啦,你話我樣衰又好,我當你自己樣衰又好。係香港人先咁撚悲哀。剩係得錢同樣,真係越來越中共化。
話我咋
無人話你柒
問下你自己點解喺香港一個七八十歲嘅白種廢老可以食女食得多過你
或者點解嫁到邊端嗰D女肯同個窮老白結婚
我相信你個樣肯定柒唔過D老人家

利申鳩噏 身邊有唔少嫁鬼娶鬼嘅例子
我都係果句啦,留係香港比中共玩,比777玩,比女人玩。定係走出香港做返個人。係大家個人選擇,我無hard sell烏克蘭,其實台灣日本任何地方都得。你地鐘意就得。

我係烏克蘭創業因爲我黎過覺得好正好開心,我想多d人知,我亦都有私心,我要錢,但我賺錢對得著良心,無呃無搶。我亦唔係保證實溝到烏克蘭妹/仔,只係我做到,我希望同我一樣係香港咁慘既人都做到。

所以就算我似陳友又好額高又好,柒又好。35歲人係烏克蘭,我真係好撚開心。好想留係度,我理9你地笑我咩,我日日同妹妹玩,日日同仔仔吹水。間中就開下眼界睇下展覽睇下show ,遲下帶裝備過黎打下war game 人生應該係咁,唔係係香港比老闆玩。呢個世界真係好大,希望我個人經歷對你地其中某個人有幫助。

多謝
去過一次好正岩岩返
但d鬼妹唔似想理我
因為你自己黎烏克蘭你只係一個遊客,一舊識郁既錢

你同我一齊係正確既時間出現係正確既地方,我就係何國榮,你就可以係喬寶寶。妹妹好樂意知道你既故事同下半生

你估我日浦夜浦流既咩,就係要多人識你,個個人同員工同你打招呼,d妹就知你唔係遊客唔係白撞,就會同你傾同你玩。

不過是但啦,信就信,唔信就唔信。
呢位仁兄風格係咁
你自己係咪正打算同烏國女士結婚?或不打算?
多謝體諒
之前miss左2個好女仔/女人,有一個近排身痕又約返,但感覺明顯唔同左。如果再遇到好既會努力把握,珍惜機會。只怪自己越撩越貪心,日日係度眼角越來越高。返到現實,我無樓無車無工做,人地都跟我,其實真係自己on9唔識諗。
push!
巴打 有無識左d 真係想同佢結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞