人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
我夠知你有j啦,咁係咪要拎出黎比人睇呀?
支持巴打呀!你次次開post 都一推
你條j平時露比人睇架?你個樣平時又係唔係露出黎比人睇先?
巴仔 條髮線 巧能高哇
餵唔飽條女咪又係等婚變
係咪真係咁撚可憐?
香港人真係有咁撚慘?
希望你唔好禿啦巴打
我都唔撚明,無女又無病呻吟,有女溝又話溝鬼妹就係蝗蟲。好啦,再唔係就自悲撚,又驚j短,細粒唔靚仔。驚條女走佬。無相又吊,貼打格又吊,無格又笑。

你有你笑,我有我夢想。

發洩完又帶客去玩
巴打好波 唔撚洗理班on9
龍門任搬
多謝支持
加油
支持
屋企人冇比壓力你?
屋企人係追夢派,好支持
光明正大合法個D貨咪就係太多供應囉~Javelin你以為係門店買到?所以先問你識唔識軍方人士,因為要借烏克蘭軍方同美國訂再黑市流出.呢D叫有價有市.
等出年有假嚟玩番兩三個禮拜先

巴打可唔可以講多啲
例如話烏妹啲性格呀,生活習慣呀
相處上有咩文化差異要特別注意?

(有個烏克蘭仔同事佢老婆好正 )
咪撚9up啦,唔撚該,夠鐘返學啦
咁你問你同事穩陣過問我
多謝支持
你又唔識烏克蘭文又唔識俄文點解要搵你? 有咩事你都唔識拆架啦不如搵第二d 浸咗幾年個d 老手 睇你d 回覆講兩句就頂唔住頸搵粗口鬧人咁唔專業去到有咩事你又係咪會鬧個客?見到你狂post 相扮人生贏家就諗起d 倫敦金友 做生意唔係唔好不過都專業少少啦
咁你咪揾浸左幾年果d人囉,無問題嫁喎,人地浸幾年去讀書,我浸5個月晚晚浦天光。我拆唔到仲可以活到今日?果d擺明揾交嗌既回覆咪撚玩我啦,買坦克刺尖飛彈都要同你認真?你都財仔問人借十億睇下吊唔吊你?呢個香港咪就係on9到咁囉,倫敦金都有人信,買貼士都有人信,比2萬按金見工又有人信,我燒錢自娛仲要比你d小朋友當狗撚?撚到都無所謂,最撚慘係你同我鬥磨時間就以為撚贏左。
我都後生過,你以為我細個上網唔識同人撚咩?
揾過我見過我就知唔撚係水9人,打開門做得生意就預撚左有傻西玩野,我而家又唔係打工,洗撚受你氣呀?
多謝巴打支持先
巧型啊
我想要高大靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞