人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
習慣黎姐,我都想金成武咁。無得揀
係俄國過去,烏克蘭過遊客難d
好多大學生?
如果有追開隔離燈,或者個人成熟d,就知道世界好大,唔係日日提j長,高大,靚仔,有錢。
呢個世界好大,好多女人係講內涵,唔係講外表。
我搞呢單野,一直都係燒錢娛人娛己。我目標就係娶老婆揾女朋友,我又無偷無搶,揾食姐。樣柒我都無計,不過係咪個個笑我柒都靚仔過我,型撚過我,心照啦。 如果你無需要,你即管笑,我無所謂。做人無可能要全世界都相信你,鐘意你。
我做我覺得幫到人既野,有興趣咪揾我,無興趣咪當睇笑話囉,35歲人,上網,打工咁多年。唔通你笑我似陳友,笑我柒頭,話我低賤似蝗蟲就嬲你咩

係第二個post 搵到好多interacial couples 琴日開咗個group
係囉估唔到高過香港
係咪台灣咁定d人叻不過經濟差無機會
講學歷講張沙紙可能香港高掛,但學歷高係咪真材實料我唔敢包。
我打工十幾年半個藝術界,半個電視界
但我呢邊識既人,藝術,音樂,舞蹈,文化,各樣都贏好9多。
it ,金融,地產就香港叻好多
俄羅斯要水路WOW
有冇link
咁你試下烏克蘭過囉,老老豆豆我就未去過,不過識幾條女係咁同我講,我又信左你望下google map ,一大條路唔知點解要行水路。
再老老豆豆,我就全職係基輔溝女,東三省,克里米亞,咩歷史,二戰,宗教,人類學。我真係唔9識
有無識到軍火商或軍方人士?想採Javelin同M107A1
M16 ak Kriss vector aug 乜7都有,0.5 cal 手栓式rifle同simi-auto 都有,rpg就唔敢講啦,你有錢,退役裝甲車都有,不過唔包送貨。咁錢夠多就有人送掛。
烏克蘭要幾錢身家先夠唔做野,典過世?
包埋結婚生仔的話
裝甲車而家唔興了,好難賣,坦克就唔同講法,有無T-72.rifle太多供應了,不及反裝甲武器有價有市RPG要27以上,當然AT-4就更好.
過生活,100萬
過好過烏克蘭人生活,200萬
中產生活500萬up
買樓放租,錢自動黎
唔識烏克蘭文

去到都掂?
咪撚9up啦,我呢邊就光明正大合法有價有市有門店,你想買乜都得。賣去邊點樣賣就你既事。買支rpg上連燈感情台入貨,咪撚玩啦
上面答過啦,老蘭d鬼佬係咪講廣東話溝女呀?

香港人十幾碌免費教育,低能英文點都有d揸拿

夠用

26歲記者,單身,158cm
身型好,皮膚好撚好,但個妝唔係幾得
巴打幾高 去過俄羅斯 發現啲人原來都唔係好高

啲仔同香港差唔多
已經食左幾件女
遮咩撚野 大家都知你咩樣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞