人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
女人去做咩 香港做女人最大優勢 外國打女人架
ho ball
多謝支持,其實好客人我全部會比特價,但點解要收費標明時薪呢,因為之前有d人真係會話比左一日錢要玩足24個鐘
大部分都想走,因為國家無希望,但我點睇都好過大陸同香港。好多brother 一諗就會話佢地為錢為生活出走,但係一心為錢既靚女,理洗9理亞洲人咩,大把美俄中東有錢佬。所以同得你玩,跟你去得亞洲,唔係為你d港紙囉
多謝支持
如果你有天分就可以,無天分真係無得玩。你當我9up都好,我覺得人地係真心愛藝術,唔係為工作做藝術。(利申:識到好多藝術人)
答左幾千次,sell 樣,大隻,高度,體格,有錢,型棍。呢d都係無撚用,呢邊太多人有啦。

但你要記住你係歐洲,你係基輔全城先得幾個香港人,你就係何國榮,喬寶寶。你要sell 你禮貌,風趣,內涵。你要細心温柔。呢d佢地男人無,個個都靚仔大隻揾ons ,但你細心就可以打動女仔個心。

如果你無細心温柔,去溝下港女撞下板,過到黎就無逢敵手
D女人相9成請左槍
靚既都嫁當地有錢人啦
咁娶左有乜用 果度又返唔到工+移民
巴打溝女應該好掂
咁你自己飛過黎望下嫁有錢佬d女係點囉,可惜你唔係有錢佬,得個望
娶左咪移得民囉,移左民咪返得工囉。

你娶老婆定返工移民呀?
Lm學溝女
真係咁平?
飛去定坐鐵去
好抵諗喎
呢個好屈
要唔要英文好好先溝通到
巴打有無tg?
大家成日要包膠,感謝9月尾既巴打幫我出左包膠。
以下轉自舊燈:

啱啱跟完lilo巴去完烏克蘭 有問未必答

是咁的 話我係打手都係咁話 與其哂錢係啲垃圾港女身上 不如狠啲買張機票飛烏克蘭一轉
我跟巴打去 落地計9日全包都係2萬港錢左右 當中1萬左右係住同機票
去轉日本都大約要1萬中 不如比多少少玩大佢
當去𥄫女又好 去比女𥄫又好 溝到女娶到就更好 如果毒到真係連同靚女say個hi都唔敢 咁咪當去個旅行見識吓囉
(放心巴打會盡全力令你同啲烏妹傾到計 果邊啲人都好nice 唔洗淆)

溝通方面一般用英文就ok (我就是成功的例子)
比啲自信 相信吓香港人啲英文底
同埋係果到無人會捉你gramma 用錯字 總之溝通到你就贏咗一半
都唔掂ge你還有google translate呀

利申:紅字巴
仲有呢位巴打,佢無揾我溝女,但幫襯我個烏克蘭fd玩核電廠,都係轉自舊燈:

我係10-16去過烏克蘭既巴打, 13號搭lilo鼠單,去左切爾諾貝爾, 搭佢單平左少少,
重點係我無join巴打既識女仔活動,佢$1蚊都無賺我,但都超有交帶,專車順順利利去旅行

想去Chernobyl 燒鎗 識女仔既 , 咪撚諗啦, 巴打唔會賣你豬仔架
想去就去啦, 留係香港托咩
飛去,有人買到週年特價4000,阿拉木圖轉平時4300,Qatar 5113到6500

我就頭2次買5113
第3次6600
睇緊12月
On9英文,但最緊要敢講
Tg: lilocc
又話經濟差 果頭有咩行業馨香先
幫手推推~
請問工作簽證係咩條件先有?有冇技術移民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞