人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
應該唔係,無研究,成日遊行爭取緊
人萬聖節化妝,你萬聖節化妝
點解化完骷髏裝仲要戴眼鏡……

人地鬼佬冇眼鏡咪幾好
如果化撚左個妝就醫返好近視,咁咪唔帶囉。

咁而家人地鬼佬隻眼無事咪無眼鏡囉。

我都唔知你曲線,定你個腦曲線。
呢個世界上有隱型眼鏡嫁嘛大佬
呢個世界有好多好野,不過我都無囉。

你去問下800度近視,400散光,配隱形眼鏡得唔得
水9你賺你錢想你快d盲咪咩都話得囉。
呢個世界仲可以做激光添。不過都醫唔到散光,亦都無錢做。

香港人呀唔好成日自己諗到就當係真理先得嫁

你估我好撚鐘意帶眼鏡咩,你唔問下鐵勾船長點解唔做仿真義肢

大佬!
小弟近視成千幾,散光幾百都配到con
咁你帶多d啦,對眼你既,自己揀啦,如果有心就睇多次有個”水”字果行啦。

利申: 親戚做視光師,問過香港醫生,日本台灣視光師。

最後:你鐘意點就點啦。上黎連燈同你認真我就輸了
唔覺戴眼鏡有咩問題, 扮鬼扮馬去玩又唔係cosplay比賽
今次我就唔撐你啦
戴副con都係帶得嗰幾粒鐘啫 最多咪一日
又唔係叫你日日戴 盲你老味咩
不如話BBQ嘢食有致癌物你就成世都唔同朋友燒嘢食呀笨
姐係龜公?

屌左幾多烏克蘭妹
其實真係唔係個個都戴到con,除左本身度數之外要考慮埋其他因素(e.g. 眼壓)
戴con既風險係比戴眼鏡高
戴左十幾年眼鏡表示點都選擇戴眼鏡而唔戴con

btw樓主有無第一張相左邊紅色女其他相
圖比上面位brother

真係癡9線,明明光明正大係帶人旅行溝女,吊拿聲起碼30%回應係度研究我似陳友,個額,7唔7,好啦而家連眼鏡都要吊。
我咁撚完美陪你去溝女,d女我溝曬啦,你貼錢睇表演咩?
其實唔洗理 呢到大把人好開心睇到你溝女
起碼我係
好佩服你
我覺得唔洗理果d on9 帶眼鏡都要揪秤
多謝佢推post 就得
多謝巴打鼓勵
多謝多謝
加油
理得你靚唔靚仔 多圖就支持
有無得玩RPG
幾有趣,有圖比個like先
想屌下女,但機票住宿都幾貴,同埋打緊仗又淆淆地
想點玩,溝女升級,升到溝有錢明星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞