人在烏克蘭 拎命博幫人溝仔溝女

934 回覆
810 Like 91 Dislike
100usd夠嗎
D酒出邊完全無
利申先,叫雞純玩女既客我唔接,亦唔想涉入呢d事業。但太多人問,同自己都係男人都有八卦過。100美金係有幾好既野玩既(本地佬講),但你想玩到做戲咁,model ,明星樣一定唔得啦。

有關叫雞,不再作回應啦,sorry
Push 係世上最多靚女既地方,就緊係要溝女啦
支持巴打

不過想問下果度d治安點? 會唔會好似歐洲一般大城市咁多蛔蟔蝻? 多唔多扒手? 夜晚出街危唔危險?
如果係市中心,係安全過油尖旺。
自殺式去貧民區另計。

我4個月都差唔多日日玩天光,凌晨周圍去,我覺得幾安全,無人會無啦啦搞你。但都係市中心計啦
Push

Kfc新舖,又無係呢邊試過就試下啦,唔夠味之外,其他都可以
Push
果邊生活費大概幾錢一個月,
想過去學俄文,
樓主會唔會自己煮飯,定日日出街食?
烏克蘭人是否討厭俄羅斯?
thanks
讀書,有宿舍,群大陸仔煮大鍋飯可以好慳,因為如果真心返學,你學語言已經夠你忙,根本頭1年無時間玩,我諗唔計學費,幾千蚊夠洗。
但講明先,1國2制下,香港人係無得畢業

我就租樓5000蚊hkd,日日去交際應酬洗費無上限。
大概一個月16k到19k左右hkd 總支出。

烏克蘭多數都憎俄羅斯,同土耳其人,不過好少吊到出口,同香港人憎大陸咁囉,有d人賺俄國錢咪愛俄囉
頭2個月無煮,之後煮下公仔麵,10月無客好得閒開始煮下炒飯,煎下扒囉
Tg: lilocc
Facebook group : ualover

https://m.facebook.com/groups/444475649298747
Push

識左個瑞典妹
E個好正,有冇多d相
好大波好正
喺邊度識到女

除咗落club?
係基輔只要你有技巧同唔怕食檸檬

任何地方都可以,公園,超市,街邊,大學,地鐵
Push
點解一國兩制下會冇得畢業,可唔可以講多d
一年學費又大約係幾多?
烏克蘭係咪俄文都可以共通用到?
到你畢業前,有個文件要貴國國家級教育部承認該學生身分,烏方先吸個印比你,無印你證書=廢紙
一國兩制下,烏克蘭唔承認特區
中央又唔可以+唔想+唔會幫你出文件
所以台灣香港人都係有得讀,無得畢業

學費萬幾到幾萬睇你讀乜9學校
基本上基輔人人講俄文,Lviv 講烏文。
Push多次以後唔撚push
正,又可進修,又可溝囡囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞