港女與西面王遊歷土耳其

331 回覆
71 Like 13 Dislike
留名
其實土耳其冇晒基督徒的曆史係幾慘。希臘係土耳其舊帝國管治下過百年兩地民族都住埋一齊。但係希臘由土耳其分裂出去時,民族要做出決定,做土耳其人定希臘人。而分類純粹係根據信仰而分,基督教信徒係希臘人,伊斯蘭教信徒係土耳其人。好多人被逼離鄉背井,去一個語言文化不同之地生活。 傳說基督徒離開時刻意破壞聖像壁畫嘅雙眼,唔想聖像見唔到教徒而傷心

多謝巴打補充
要堅強呀
Btw 其實我識你
要堅強呀
Btw 其實我識你

屌你係邊個
有無資訊透露
My fd told me :
Be strong or die
Then I chose strong
係咪你?
加油啦你
好快就會唔記得晒以前唔開心既事
要堅強呀
Btw 其實我識你

屌你係邊個
有無資訊透露
係咪你?

我英文冇咁好sor 唔會講呢啲
加油啦你
好快就會唔記得晒以前唔開心既事

會ge會ge
最緊要做返自己
要堅強呀
Btw 其實我識你

屌你係邊個
有無資訊透露
係咪你?

屌咁你係邊個啊仆街

屌你係邊個
有無資訊透露
係咪你?

屌咁你係邊個啊仆街

姓梁?
咁都有相認
咁都有相認

佢放曬啲圖上自己ig Facebook 好難認唔到
咁都有相認

佢放曬啲圖上自己ig Facebook 好難認唔到

屌咁姐係你啦
失戀咪要放下相懷緬過去
留名
以下落黎可能多字少圖D
因為fethiye真係無咩好影
玩完呢個paragliding
港女同西面王要去食野了
望住咁既景食野真係唔好講咩

價錢都嚇撚死你
其實fethiye根本係比外國人黎度假

之後我地去左turkish bath
恕我影唔到相
因為我地要除哂衫
但turkish bath係一個要鼓好撚大勇氣做嘅野
去到個到都正正常常sell下我地野
佢問我地做唔做massage facial
西面王就做facial我就做埋massage啦
跟住就分開換衫
佢叫我除淨bra同底褲然後圍返條浴巾就得
阿姐我個日貪方便著左個起哂毛粒嘅top就算
我屌
換好之後個人叫我入去桑拿室
屌你老母入去全撚部外國肥肥地嘅中年男人
又黑咪媽
嚇撚到我彈返出黎係門口鳩叫
「西面王西面王你係邊啊」
西面王原來入左去桑拿室了
見佢瑟縮在一角
西面王本來瘦底
再加上坐係D肥佬隔離尤見可憐
我就坐左係西面王隔離好撚驚
雖然唔會姦鳩我
但你試下成間房都係男人得你一個女人
仲要全撚部人得一條浴巾包住
我諗你都會驚
我話想出去
西面王話焗多陣啦
其實最後焗左唔知有無十五分鐘最終都係彈返出黎

我地就去做facial啦
做完facial我地就去turkish bath啦
明明個個人sell鳩我地野個時
仲問我地一齊定分開
西面王講左分開
但全終都係一齊
去到個大澡堂
屌你老母又係個班男人
嗯又係個班外國中年肥佬
今次仲要除淨底衫底褲叫我情何以堪
到D外國男人做完啦
個靚女姐姐叫我埋佢身邊
係靚女姐姐幫我做啊
佢首先用一條好大好大嘅土耳其毛巾(我都買左有無人想要)
整左好多泡泡覆蓋我全身好溫柔
然後就捽捽捽
屌個下捽撚左好多老泥
我好老尷
雖然我知係正常但比我自己感覺好似好多年無沖涼咁十足十個流浪漢
好細心咁捽完
再用一盆盆暖水幫我沖乾淨
好好咁沖左個殘疾人士涼
因為著住底褲底衫所以濕撚哂都唔知點走
個時我就去massage
西面王就等我啦
以下落黎可能多字少圖D
因為fethiye真係無咩好影
玩完呢個paragliding
港女同西面王要去食野了
望住咁既景食野真係唔好講咩

價錢都嚇撚死你
其實fethiye根本係比外國人黎度假

之後我地去左turkish bath
恕我影唔到相
因為我地要除哂衫
但turkish bath係一個要鼓好撚大勇氣做嘅野
去到個到都正正常常sell下我地野
佢問我地做唔做massage facial
西面王就做facial我就做埋massage啦
跟住就分開換衫
佢叫我除淨bra同底褲然後圍返條浴巾就得
阿姐我個日貪方便著左個起哂毛粒嘅top就算
我屌
換好之後個人叫我入去桑拿室
屌你老母入去全撚部外國肥肥地嘅中年男人
又黑咪媽
嚇撚到我彈返出黎係門口鳩叫
「西面王西面王你係邊啊」
西面王原來入左去桑拿室了
見佢瑟縮在一角
西面王本來瘦底
再加上坐係D肥佬隔離尤見可憐
我就坐左係西面王隔離好撚驚
雖然唔會姦鳩我
但你試下成間房都係男人得你一個女人
仲要全撚部人得一條浴巾包住
我諗你都會驚
我話想出去
西面王話焗多陣啦
其實最後焗左唔知有無十五分鐘最終都係彈返出黎

我地就去做facial啦
做完facial我地就去turkish bath啦
明明個個人sell鳩我地野個時
仲問我地一齊定分開
西面王講左分開
但全終都係一齊
去到個大澡堂
屌你老母又係個班男人
嗯又係個班外國中年肥佬
今次仲要除淨底衫底褲叫我情何以堪
到D外國男人做完啦
個靚女姐姐叫我埋佢身邊
係靚女姐姐幫我做啊
佢首先用一條好大好大嘅土耳其毛巾(我都買左有無人想要)
整左好多泡泡覆蓋我全身好溫柔
然後就捽捽捽
屌個下捽撚左好多老泥
我好老尷
雖然我知係正常但比我自己感覺好似好多年無沖涼咁十足十個流浪漢
好細心咁捽完
再用一盆盆暖水幫我沖乾淨
好好咁沖左個殘疾人士涼
因為著住底褲底衫所以濕撚哂都唔知點走
個時我就去massage
西面王就等我啦
我覺得個massage係我地兩個最撚on9 ge 事
因為幫我做個個係一個男人
我同西面王見到當下又覺得無問題喎無出聲喎
個男人一路做massage一路問出面個個(西面王)係咪你男朋友
我又柒答左佢唔係
佢一路按一路話你好靚可唔可以做我女朋友
仲同我講佢就黎去做軍人
佢話做軍人係當地黎講係幾有錢
而且都幾威威一件事
跟住佢仲打算幫我按摩屁股
我叫停左佢我心諗乜massage要按摩屁股架咩
但我唔需要
就叫停左佢
其實我同西面王出左間店
兩個先發現有問題
好似比人落左降頭咁
屌心諗頭先做咩唔叫佢換個個
絲打真係無乜警覺性
之後返返去沙灘我地要等埋另一D大陸人去沙灘玩完
個間paragliding先會有車返去
個時我同西面王就話我地都去玩下水啦
D浪大撚到又凍我同西面王屌唔住所以玩左唔知有無15分鐘就上返岸等個幾個大陸人
等啊等
終於有車車返我地去hostel
要搭成十幾分鐘先到

我地hostel望出去嘅景

一出房門望到嘅景
真係好撚正
但都造就左兩條廢青唔出街
我好記得我地個幾日街都唔出野食都唔多出去食
因為我地要出返去沙灘先會有野食同埋好熱出唔到
就去附近間supermarket買左野返去煮

去supermarket條路
唔好講笑行十分鐘已經係熱死

有人煮野食同埋晾衫絕對係你去旅行應該要帶港女嘅原因
其實西面王都有份煮

要出賣你
絲打真係無乜警覺性

好撚蠢屌
但以後唔會咁蠢應該
之後返返去沙灘我地要等埋另一D大陸人去沙灘玩完
個間paragliding先會有車返去
個時我同西面王就話我地都去玩下水啦
D浪大撚到又凍我同西面王屌唔住所以玩左唔知有無15分鐘就上返岸等個幾個大陸人
等啊等
終於有車車返我地去hostel
要搭成十幾分鐘先到

我地hostel望出去嘅景

一出房門望到嘅景
真係好撚正
但都造就左兩條廢青唔出街
我好記得我地個幾日街都唔出野食都唔多出去食
因為我地要出返去沙灘先會有野食同埋好熱出唔到
就去附近間supermarket買左野返去煮

去supermarket條路
唔好講笑行十分鐘已經係熱死

[rgb(255, 192, 203)]有人煮野食同埋晾衫絕對係你去旅行應該要帶港女嘅原因[/rgb(255, 192, 203)]
其實西面王都有份煮

要出賣你

Sorry 自膠
我都有玩過, 第一次俾男人"捽"
我都有玩過, 第一次俾男人"捽"

唔係好事咩
比異性捽感覺好怪啊
幾肯定俾異性做massage有問題,我係番紅花城洗Turkish bath, 男女賓入口分開好遠。換衫前就分開左男女。我沖完企係女賓入口都俾人叫走,就算係男性工作人員都淨係敢敲一下木門,等入面啲女性職員出來應門。

我同西面王完全唔知咩事 勁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞