港女與西面王遊歷土耳其

331 回覆
71 Like 13 Dislike
我諗俾你洗頭定沖身掛 斷估唔係用黎洗眼呀

我開頭係ff
會唔會啲人唔用紙巾用手抆屎
個水龍頭係比佢地洗手

唔係喎真係洗patpat喎
之前去旅行識咗啲土妹 佢哋好奇怪點解嗰到廁所無得洗

我都有諗過
但咪會洗到成個屎忽都係水
樓主rich

你講野個tone好似我Frd

唔好認親認戚

但佢好早瞓
所以你唔係
樓豬有冇同西面王敦倫

樓豬有冇同西面王敦倫

我地就算同一張床都要分被cum
咁你話有無
樓豬有冇同西面王敦倫

瞓啦屌你

我開頭係ff
個水龍頭係比佢地洗手

我都有諗過

日本大把啦,淨係玩個暖水洗屎忽都值回票價
樓豬有冇同西面王敦倫

瞓啦屌你

訓啦西面

我都有諗過

但日本個個係集中式喎
個出水位無咁大
土耳其係花灑咁撚樣
啲水凍定熱我就唔知

我都有諗過

但日本個個係集中式喎
個出水位無咁大
土耳其係花灑咁撚樣
啲水凍定熱我就唔知

就係集中!啲水柱鑽入個屎眼到
一個字,爽!
上次去完又試左
BTW中學雞

但日本個個係集中式喎
個出水位無咁大
土耳其係花灑咁撚樣
啲水凍定熱我就唔知

就係集中!啲水柱鑽入個屎眼到
一個字,爽!
上次去完又試左
BTW中學雞

痴撚線
我唔敢掂

定係你話試左日本個個
咩中學雞
呢間係聖索菲亞大教堂 係藍色清中寺對面
係由拜占庭帝國留落黎
係由拜占庭帝國留落黎

我淨係知佢前面係點
原來佢後面係咁
係由拜占庭帝國留落黎

我淨係知佢前面係點
原來佢後面係咁

其實你地應該買學生套票 可以入哂全國大部份博物館 抵好多
我都係5月走左Istanbul 7日
自己一個去 驚得黎又好興奮
去到最後3日玩到無野好玩
晚晚坐係eminonu 個碼頭撚猫R水吹食魚堡直落

自膠

個陣晚晚由EMINONU行番hostel都比班土佬問去唔去club
去之前已經聽人講係好普遍嘅騙案黎
點知原來真係有人去,仲要比人屈成百幾歐

我地都無遇過
但好似有個D咩backpackers event
但遇到個垃圾騙子
個鞋匠跌左個鞋刷西面王幫佢執返
之後個垃圾鞋匠話you are my friend today i am very tired之類
就話要幫西面王擦鞋
我個時拉住西面王走
但佢好似真係信撚左個個人咁屌你老味
企撚左係到唔郁
我心諗你對vans擦乜鳩
擦緊鞋個陣個鞋匠有個「舅父」黎撚左
話幫我擦
我話nonono
擦完鞋個兩條仆街由四萬咁口即刻惡過黑社會咁叫西面王比200幾hkd
屌吹漲
我望望佢對鞋同無擦有分別咩

證明你地黎之前冇睇高登連登d 土耳其遊記
有好多巴打中過伏嫁
係由拜占庭帝國留落黎

我淨係知佢前面係點
原來佢後面係咁

我地都retake
拎唔出學生證

我淨係知佢前面係點
原來佢後面係咁

我地都retake
拎唔出學生證

但我地有問過比唔比用學生證人
啲人話no
[/quote]
證明你地黎之前冇睇高登連登d 土耳其遊記
有好多巴打中過伏嫁[/quote]
我有睇
所以先拉住佢走

我開頭係ff
個水龍頭係比佢地洗手

我都有諗過

其實同日本一樣 不過日本已經將個火灑放埋入馬桶入面

我淨係知佢前面係點
原來佢後面係咁

我地都retake
拎唔出學生證

啲人話no

佢唔係周圍有得賣嫁
我記得果陣係聖索菲亞大教堂去托普卡柏皇帝果條路見到
一定要買左果張學生卡先有用到學生優惠
我計過好似入4-5個博物館就回本
連cappadocia既open air museum同地底城都入到
不過我果陣逆時針玩 最尾先返Istanbul 睇到果陣已經太遲

我地都retake
拎唔出學生證

啲人話no

佢唔係周圍有得賣嫁
連cappadocia既open air museum同地底城都入到
不過我果陣逆時針玩 最尾先返Istanbul 睇到果陣已經太遲

我地係係open air museum到問佢有冇得用學生證
佢話無
但地底城我地跟tour
其實佢啲全國museum pass都好抵屌
我地又係最後一日先見到

我地都retake
拎唔出學生證

啲人話no

佢唔係周圍有得賣嫁

佢話無
但地底城我地跟tour
我地又係最後一日先見到

全國證係睇落好抵
但得7日
如果係順時針由Istanbul去capa嘅就唔抵
反之落izmir就好抵

順時針嘅話
因為正常去capa都3-4日
去完capa都唔係去得好多地方
基本上除開唔會慳得幾多
跟住買Izmir個張就會抵啲
因為好似包埋Ephesus同周邊啲古蹟入場

佢唔係周圍有得賣嫁

佢話無
但地底城我地跟tour
我地又係最後一日先見到

全國證係睇落好抵
但得7日
如果係順時針由Istanbul去capa嘅就唔抵
反之落izmir就好抵

順時針嘅話
因為正常去capa都3-4日
去完capa都唔係去得好多地方
基本上除開唔會慳得幾多
跟住買Izmir個張就會抵啲
因為好似包埋Ephesus同周邊啲古蹟入場

我地去ephesus好似淨係去左兩個museum
無去izmir又係失策
其實我地好多時間鳩流流hea下hea下
我想睇埋土耳其之旅前轉
我想睇埋土耳其之旅前轉

你指西面王個個?
我想睇埋土耳其之旅前轉

你指西面王個個?

想睇你地點相識到出發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞