港女與西面王遊歷土耳其

331 回覆
71 Like 13 Dislike
棉花堡當時去落雨又凍到仆街, 完全唔覺得
不過又唔算係最失望景點, 最on9一定係Troy, 去過就知
不過又唔算係最失望景點, 最on9一定係Troy, 去過就知

水哥都係咁話
佢個時係Troy
我都想去埋佢強烈反對我去
你唔是諗住我地會放過你呀嘛?
Btw 我決定裸辭去旅行

支持你啊
去邊啊你
寫postcard好無
話曬都安慰左你咁耐

東歐
可以呀

tg呢
去幾耐

SaiHin
應該去3個星期多啲

姐係咩
蠢睇唔明
幾時出發?

水哥都係咁話
佢個時係Troy

屌, 我去土耳其時其中一個朋友都叫水哥
我覺得好多景點都係親身去過先知鍾唔鍾意, 但Troy就真係極on9, 無咩必要大家都唔好去, 去到一定屌出黎
你唔是諗住我地會放過你呀嘛?
Btw 我決定裸辭去旅行

支持你啊
去邊啊你
寫postcard好無
話曬都安慰左你咁耐

東歐
可以呀

tg呢
去幾耐

SaiHin
應該去3個星期多啲

姐係咩
蠢睇唔明
幾時出發?

https://t.me/saihin
應該復活節前呀
呢家啲時間好彈性

水哥都係咁話
佢個時係Troy

屌, 我去土耳其時其中一個朋友都叫水哥
我覺得好多景點都係親身去過先知鍾唔鍾意, 但Troy就真係極on9, 無咩必要大家都唔好去, 去到一定屌出黎

佢真名無水字架
我改佢個名叫水哥咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞