「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
有,永高行話九月返貨
我諗以MR官網為準好啲
永高行話唔定冇update都唔定
乜可以直接usps 寄香港架
我仲用左集運
柒左添
會唔會係18/19版嘅改變?
2day 唔係made in USA
果斷入手1day
huckberry 2day 唔比直接寄喎
Due to shipping regulations this item is unavailable for international delivery.
Not made in USA 真係有啲卻步
咁點解我係寄到香港先收皮?

Your item departed a transfer airport in HONG KONG INT'L, HONG KONG on ____, 2019 at _____pm. The item is currently in transit to the destination.

會唔會係因為我收皮所以先禁
不如話 18樓見你咁寫,叫 hq 做嘢
有可能
所以都盡hide
如果係咁好賤喎

講真,18樓班staff係好好,但食水真係深L到呢
無得話賤唔賤,執正來做啫
下下都得就無人做正式代理啦
不過似乎亞洲地區都係呢啲價
可能係公司要求代理 set 價
唔少品牌都會管外地代理的牌面價
唔知 MR 有冇
我覺得有,畢竟定價太高會直接影響銷售量
你個應過到骨,只係郵遞問題。不如落你地址嗰區間郵局,留你名同地址叫佢揾件。

至於18樓啲 staff 有a/c mon post, 是常識吧, 所以加密都無用
好提議
聽日打去問下
我意思係總公司會限制唔俾代理、分銷商賣得太平
以前識人賣電子嘢
因標價太平俾某大牌嘈
話賣咁平唔改返個價的話,就唔俾貨佢
淘寶章

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞