「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
ASAP la~
再唔係就 1DAP
即係幾錢hkd?
較揹帶長短
永高行$1521
我放$1320
想知香港邊到買/有得門市試?
黎緊2月去歐洲exchange 間唔中會去玩
諗緊買Urban Assualt/Front好,想買1Day 但好貴
18樓慢慢試
Urban Assualt vs Front 緊係買Front啦
去歐遊都推薦用Front? 因為想買個袋長用 平時去旅行/行山/做運動都用 front係咪實用好多?
有ua同front
ua平時返學帶電腦,tablet 係幾好,有隔層
如果個日放學直落打拳就front,放到電腦,替換衫褲拳套,加水樽同筆袋重有位比你擺埋風褸之類
而且佢有水袋位同molle,行山露營都夠做不過就應該要痴人營訓
所以當然front 好好多
雖然兩個都唔係made in Usa
不過front 個樣tactical好多
有錢緊係ASAP+3dap啦
識玩 我都係用緊呢兩個
加多隻bop
難波park 有 A&F 有MR 既袋買, 仲可以免稅
有冇巴絲知道 Mystery Ranch Coulee 25 條腰帶收埋去後面會唔會頂住唔舒服?

想買黎番工用
去美國會唔會有scape artist 買
呢款係亞洲限定嚟,美國仲難揾啲
正確啲講應該係日本限定,香港星架坡台灣都冇
有冇巴打有pack fly 推介?
有無師兄有用緊ASAP 2018
2018版係咪同之前既版本唔同
之前好似係16L,而家20L
有無用後感?
大左使用上係咪更方便?
謝謝
coulee 25 黑色 永高行無曬貨
巴絲知唔知邊到仲有得買
有冇人岩3DayCL 黑色呀⋯⋯
全新未剪牌 今個月頭 18樓單
https://t.me/TKRKMSM
搞咩咁快放
我問過18樓話 其實同舊版一樣大 唔知點解佢話2018版會寫20L

Asap 2018版開心使用中
師兄買左咩色?有個黑色1day想入多隻
沙色 不過用左兩星期 拉鏈d防水膠爛左忽
已經有一個3 day CL
想買多個細少少既
1day 定 asap好?
諗左好耐都諗唔到要邊個好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞