「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
籃球加鞋加套衫,岩岩好,重有少少少位淨
呢個係咩model呀巴打
想入坑
平時要攞laptop 帶運動衫褲鞋襪
25lcoulee 定 front好
如果coulee 宜家黑袋仲有無黑帶
同埋邊個款啲料耐用啲
Sweet pea係咪好似冇乜配件可以加
coulee同front 都無laptop sleeve
得水袋套
黎緊有ur 40L有laptop位
但無背負,你諗你
ASAP + Removable Stick-It
Thanks巴打
有冇人會考慮新果個24L urb 見佢多左文件位 兩側又有水樽位 日常用好似幾fit
唔考慮背負就ok
我而家用緊ua想轉2day
後悔無背負
日常用黎裝laptop文件 背負好似功用不大 長期孭仲辛苦d 巴打平時會裝咩
我都係帶你口中0個d
但無背負或者類似既曲線design
最食力點都係膊頭,所以黎緊想睇d款係有背負。可以一袋多用
而家留意緊2day assault
都係嗰句啦
UA 嗰啲只能話背負較簡單
唔可以話無
想知咩叫無背負
睇下一啲真係專預你著住戰術背心用嗰啲tactical backpack

而 mystery ranch 背負系統嘅重點係腰帶
即3day嗰種
無腰帶 1 day 或 幼帶ASAP其背負分散重量效用有限
估計 2 day 差唔多
日常用負重不太大的情況下
分分鐘 UA 重舒服
我都覺UA平日用重舒服過我個1dap/ asap, 輕身條背帶又夠厚
3day ok,波要放頂
如果裝滿個 1dap 來講,我覺得揹起上來係舒服過其他同容量backack, 但如果平日唔多野裝,個背負就變左負重咁,所以睇你點樣用。去旅行比平時岀街多野帶,揹1dap 啱哂
有無巴打知邊度仲有黑色 front賣
尋日行觀塘果間唔見有
One dap同asap大家點睇
間隔同日常用分別大唔大?
除左size上
其實仲有無咩分別
如果諗住兩邊加molle袋(e.g.水樽袋) 就asap
1dap兩邊molle都好高 點掛都唔好睇
Agger, 仲要睇埋佢幾高幾橫。
師兄個pouch是什麼款?幾靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞