「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
唔該
我而家係scapegoat 25,
放fuji xt20 加多枝鏡, mavic pro 加3電 加腳架都有位淨。

不過就重。
其實3day 果d 可以係下面夾野真係好正,腳架專用位
3Day (2016年)係有穿底嘅槍袋,插行山杖或腳架真係fit架
反而槍袋果個位我到而家都未用過,淨係用嚟放水樽
放腳架又太窄,應該得枝杖啱,但我果枝係三摺,放嚟冇用

中間呢個位成日跌落去,有冇師兄知有咩方法解決?
見Urban Assault做特價,心思思新手想入坑
買支高身啲既水樽,塞係水袋位,撐起個袋

不過都無乜所課,出埋9成既MR袋都係咁既型,無乜人會笑你

好多人無野裝都要咩個大袋出黎
上個月放左個全新未用過,不過剪左牌,$1000
收舊版3 Day BVS MC/CB色

TG: surefire628
原來得!

Mr d 大背囊減價,有d 行衝動想買
18/F MC 都係 E 個價, 點都穩陣過佢啦~
永高行,香港代理
好唔該哂!除左想買個簡單既用來返工,呢個牌既行山背囊好唔好用中,想一次過買哂
買左個coulee 40 俾人話太大
但我又唔覺,雖然冇咩野放

利申180cm, 210磅肥仔
入左komodo dragon
好價放3day cl
https://t.me/MRseller01

有無人要係背包狂人買野?
如果諗住翻學用 又想有y字鏈 買咩款好
新手想問一下coulee25係咪得菲製?
front的話又係菲製定美製?謝謝

平均HKD2000.00 1 個 sweet pea 抵唔抵?
想入坑買個狼棕色URBAN ASSAULT, 最近有無地方平?
淨係知18樓迷彩有平
睇中左 Mystery Ranch Coulee 40 Backpack Olive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞