「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
你唔好用就好,少咁個西人用,對品牌形象都好啲
選擇困難求意見
Front買咩色好?
黑色
卡其
e 到有無人 有coulee 40 最近 想入手一個 但又驚太大舊,求感想
拆咗腰帶唔算太大,出街都ok
上18樓試
係啦,後悔買左個Front,2day應該最o岩我
我又係買左個front
差唔多價點解唔係香港買, 一樣食水咁深不如上永高行比阿叔幫你教好塊背板
塊背板唔難較,但等18/f返袋點等?上次搵代購買完個3day,香港差唔多兩個幾月後先返貨,即係等代理3個月先有貨

Also shown is the new 2 Day Assault Pack. It’s more or less a 27 liter “civilian” version of the 3 Day Assault with a laptop compartment. Both of these new packs will be available from Mystery Ranch in July 2019.
by LoadedPocketz.com
2day 27L

2day高清圖
美網有貨賣,你就應該可以叫永高幫你訂返嚟
想買黑3days 但永高無貨了
當年想買3 day assault bvs等咗三個月都係冇貨
最後買咗科莫多龍,total等咗半年永高行先打畀我話返咗貨
有時唔係價錢問題,係等佢返貨實在太耐
講起呢個重好笑,2星期前佢同我講mr話唔再做removable stick it
好,我咪搵代購
agger, 同埋佢地有時都知d唔知d
send email 叫美國出貨比永高你去拎
之前有fd買1 day, 香港冇果隻色,佢就去官網訂,官網退左佢張單,再同佢講幫佢運過永高叫佢去比錢
冇啦隻stick it 代購三星期後有
用緊
露營+旅行用
有無人知2day 幾時有貨?
我之前係自己淘左隻佢聲稱用相同物料的

你用途係放鞋?頭盔?
預計2019,7月
官方說法
太陽雪係淘寶有做stick it

我放鞋,褸多

見mr有返出先買正廠嘢

遲下可能要多件大既stick it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞