「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
邊個章先?
如果係 黑色MR 章, 18/F 有售
係黑色mr章呀 唔該巴打
大概幾錢到 官網唔見有
$50
香港有無人會車章?想搵人車個自由hi
車個「唔好搞我後面」嘅章痴係個袋後邊
即係變成民用版
想問sweet pea喺咪唔再返貨?
新野?可以邊到睇到?
永高行消息
2020年1day有新款出,但只有黑色及狼棕色,而另兩隻色(迷彩及foliage)就唔出。
眼見都幾多人用
mg military好似有車章服務
Update about 2day
同問
即係香港買要二千

Expect 15號先有得online 買. 有四隻色.

Btw 個staff叫Christopher Nolan
美國無1dap嫁,我個人係美國
本身 one day 就係日本款
一直官方定位都係 everyday carry 而非 military
根本一開始就係「民用」

FIXED 1DAP 都唔係最近先出,上一個 post 我都貼過,
日本之前已出咗好一段時間
只係無想過原來係用來取代原本嘅 1 day
https://www.mysteryranch.jp/Packs/detail/19761249/

嚴格來講唔係 2020 有新款
日本老早就出咗 Fixed Yoke 版 1 Day
已經一段時間新版舊版同時有得賣
https://www.mysteryranch.jp/Packs/detail/19761249/
所以正確來講唔係 2020 年出新版
而後到時只保留 Fixed Yoke 版而取消舊版
請問是否7月1日就會睇到2day Assault 喺咩樣?
YouTube 有得睇
YouTube 有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞