「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[5]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
coulee 25 官網都寫行山用
出面果2格放gel 放bar 放水 好用
想買返個返學出街得閒行下山
ua定coulee 25好
Front既黑色配碳灰色拉鏈(香港別注版) 定 全黑色好?諗左幾日啦
想問coulee 25內籠係米大front小小炸?
Thank!但始終中意front既外觀多d,因為同1day好似,但會儲錢買3day

見到個removable stick it 有d 心動
但小弟用緊Urban Assault 有無Ching 用urban assault 加 removable stick it
求指教
Urban Assault邊有位扣..除非
就係差果兩邊
我買左全黑
永高行個網睇到寫住multicam, 不過張圖係啡色, 唔知係邊隻 唔敢買
上18樓望望
有冇師兄用緊foliage色既袋(葉綠色)邊到有得買番同色水袋同pouch 唔一定要係mr 色一樣就得 謝謝🙏
正野
用緊3days assault同urban assault
有冇巴打知邊到入 1 day assault 最抵,諗緊黑定灰好
啱啱忍唔到手買咗個沙色ASAP 2018
雖然唔係黑色拉鍊 同埋啲Friend話灰色靚啲
但係我覺得沙色好正
大家點睇
我有個舊年買(唔知係17定16 ), 自己幾鍾意, 最重要係未試過同人撞袋

不過個內籠冇格, 通常擺件褸就滿, 過多半個月長著件褸應該拎第二個細袋就算
有冇巴打有買配件地方介紹?想買個水樽袋 用緊front但成日跌水樽
有冇巴絲知道大阪/京都有冇賣mystery ranch既店舖推介!!琴日上左18樓買左3 day CL黑色,1月去大阪諗住睇下有冇機會入埋1 day
今次ASAP大隻咗 不過最緊要有Spadelock
有無巴打絲打漏左把縮骨遮喺永高行,而且打過去問?我喺Coulee 25入面搵到喇,你再打去confirm下顏色
係咪$3900?
沙色係靚,但諗唔到點襯
灰色襯西裝都得嘛
係呀 買完冇後悔
我有隻 1 day assault 灰綠 想放 用咗兩次 喺永高買 有單
https://t.me/JoBBcc
我想買個Removable Belt Pocket 掛喺3dap嘅外面側邊
但我個3dap係黑色,18樓又話無再出黑色嘅細Pocket,有無巴打割愛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞