做左髮型屋9年,你問我答

322 回覆
13 Like 4 Dislike
sis, 額頭大&突係咪呢一世都冇可能冇瀏海
剪韓仔頭點講? 唔剷短

同佢講韓文,佢就會幫你剪
返工返邊區?
sis, 額頭大&突係咪呢一世都冇可能冇瀏海

都唔係既,但最好有囉
頭髮硬到仆街 次次剪頭髮個師傅都咁講
仲要又多又厚 其實我想少啲頭髮
我已經一年做一次負離子咁濟
夾夾埋埋都做過六七次
啲頭髮都係咁硬 唉我知唔會有咩方法可以幫我
想問下如果我漂頭髮會唔會髮絲幼啲
點樣揾間好嘅飛髮鋪?
成日前完變柒頭,同埋點揾啱自己嘅髮型?

上網睇多d男仔頭 依家好多男仔頭都係差唔多
通常都短頭髮會好d
頭髮硬到仆街 次次剪頭髮個師傅都咁講
仲要又多又厚 其實我想少啲頭髮
我已經一年做一次負離子咁濟
夾夾埋埋都做過六七次
啲頭髮都係咁硬 唉我知唔會有咩方法可以幫我
想問下如果我漂頭髮會唔會髮絲幼啲

拉咁多次 睇路呀

漂完會玩完 唔好制

係呀 一定會咁 無計

如果每次洗完頭都㩒住側面頭髮吹 會唔會可以無咁拱
或者留到韓仔頭咁長 又得唔得
利申:頭髮倒生

可以呀 吹完禁實一陣先放手囉

留長d都係一個好選擇

本身想留側面啲頭髮 唔想再剷青
上次去剪問個髮型師點先唔會起角
佢話無㗎喎 一定會起
之後問我剷唔剷晒側面啲頭髮
我見佢咁講就俾佢剷咗 又要重新留過
髮質軟嘅毒撚有冇得救?

如果每次洗完頭都㩒住側面頭髮吹 會唔會可以無咁拱
或者留到韓仔頭咁長 又得唔得
利申:頭髮倒生

可以呀 吹完禁實一陣先放手囉

留長d都係一個好選擇

本身想留側面啲頭髮 唔想再剷青
上次去剪問個髮型師點先唔會起角
佢話無㗎喎 一定會起
之後問我剷唔剷晒側面啲頭髮
我見佢咁講就俾佢剷咗 又要重新留過

可能呢d會幫倒你
髮質軟嘅毒撚有冇得救?

軟就變唔到硬
毒就可以脫既
有冇人洗完頭剪頭髮都油到仆街架
髮質軟嘅毒撚有冇得救?

軟就變唔到硬
毒就可以脫既

剪咩頭好睇?

冇剪開啲貴過 QB House 嘅髮型屋……
男 髮線天生高 又少頭髮 d陰又攣 留陰一吹就散
係咪除左光頭無髮型岩

留長姐m位 買藥滴下 無計

咩藥
同埋無GEL開頭 唔想D陰比風一吹就散 GEL頭落SPRAY有無幫助
想問 長瀏海可以點整得拱啲?
未染過髮一開始就想漂會唔會頂唔順

我驚你頭皮頂唔順 頭髮都預左傷到仆街

咁係咪應該染下其他色等頭皮習慣下
幼軟髮除左剪all back 日日gel之外仲有咩髮型
同你而家做緊既髮型屋點拆數??
側邊頭髮向外生點搞
有冇人洗完頭剪頭髮都油到仆街架

有呀 果d人個頭唔知點解咁撚油都頂得順
未染過髮一開始就想漂會唔會頂唔順

我驚你頭皮頂唔順 頭髮都預左傷到仆街

咁係咪應該染下其他色等頭皮習慣下

染住d淺啡色望下先 有base color 再漂會快好多
髮質軟嘅毒撚有冇得救?

軟就變唔到硬
毒就可以脫既

剪咩頭好睇?

冇剪開啲貴過 QB House 嘅髮型屋……

剪鬼佬頭囉 唔好咁長is okay
側邊頭髮向外生點搞

留長/剷白d
同你而家做緊既髮型屋點拆數??

唔會係好既路數
男 髮線天生高 又少頭髮 d陰又攣 留陰一吹就散
係咪除左光頭無髮型岩

留長姐m位 買藥滴下 無計

咩藥
同埋無GEL開頭 唔想D陰比風一吹就散 GEL頭落SPRAY有無幫助

去萬寧睇下 我都唔太清楚

噴spray會加速脫髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞