【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
WeChat, bilibili, trip.com同天文台
天文台本身我已經熄左佢個noti
識用一定係follow hko twitter開tweet notification
等pad support android9.0就轉
原來有部Asus ZenFone 5z
又係行845+6GB RAM
賣4200
如果XL真係賣到849USD咁貴
我好唔捨得google
師兄,我啱啱收到,今次8日就到
我今日都收到 5日
啱啱睇咗條youtube
Sorry if old news
佢話m額3xl真係有機會係個大騙局

證據一 Android P有張preview圖係真·full screen

證據二 EA sports廣告 show住有個男人拎住部機 調高光度就睇到個背係2xl嘅design 畫面轉到手機畫面 見到個mon都係真·full screen
youtube link 呢?
但一方面又出曬unboxing
pocketnow daily comment有人話張leak圖 拎住pixel3xl嘅人有戴戒指 隻戒指係engineering ring所以嗰個人係engineer
所以好大機會係m額
Google呢招好毒
兩邊都放料比人覺得兩樣都似係
吊胃口
面對現實啦
m字額就一定架啦 唔係Android p點會將時間放左邊
可能係局 自我安慰
證據一嗰個同Pixel冇關係
咩係engineering ring
我覺得第二點都未必關事
個mon整到咁可能係為咗個視覺效果好啲,始終係廣告
唔知 應該係engineer先會戴嘅戒指
下面comment都有人咁講
睇完我都係咁諗
希望啦,唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞