【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
dump撚咗佢啦

dump左咪幾個月冇電話用
自己換啦
唔識+未拆過機,好危險 同埋淘得嚟應該耐過華為
其實可唔可以唔升9.0P 繼續用8.0P
好耐冇換電話 仲用緊AN 6
外國評測都仲係話緊pixel 2 個camera好過iPhone xs
Which link???
就咁google search iphone xs camera vs pixel 2
頭幾個已經係
的確係,係有複雜光源下,例如日本有好多廣告牌夜晚街道。 hdr+壓光仲係pixel 2 好
點解Pixel 3 news好似得呢條友成日講,好撚煩好造作
呃click rate
同埋佢啲片個presentation真係好煩。
市場反應 XL係咁俾人屌M字額唔通會出Ultra咩
唔係
佢話要揀炒邊team 因為Google冇錢養兩team人
google design team整細3
htc design team整大3

Google特登放leak睇公眾反應
宜家個個都話大3個notch柒
姐係htc成team炒曬 留google team
Good Job Google
冇錢養兩team人,錦之前買HTC d人做乜
同埋兩部下爬都係咁大
就係諗住買完會好賺 點知唔係
未賣就知唔好賺?
想賺多d又唔全球賣?
我講緊由一開始買咗htc team唔知有冇得賺
到宜家就知htc team design係on99 所以冇得賺要炒
你話全球賣就全球賣
成條片都好似9up
咁大間公司要全球賣有幾難 apple samsung 都得啦
你要知 全球賣姐係要整多啲機
香港已經少人 仲要賣啲全世界都冇乜人買/識嘅pixel phone 風險幾高
pixel phone美國都賣得唔多呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞