【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
pixel有咩優勝過s9+
有冇巴打可以比啲point我說服自己等pixel
lg poled mon, 4gb ram,特大m字額,香港冇行貨,google assistant香港冇得用
識用一定用pixel
升左一排9.0, 我部2 XL有個問題, 指紋解鎖, 其他smart lock全開(人面, 信任地點, 藍芽) , 以前放係檯面就咁按power制就可以detect到我個樣unlock, 呢家升左9.0 唔知點解唔得, 連face detect個icon都冇埋
只可以用到指紋
用以前部nexus 6p 既火牛 5V 3a 去差 htc u11 會唔會傷到部機?
Please tell me it's fake
不願面對
"Smartphone"係好Smart㗎
訓咗冇睇,出咗 pixel 4 未?
如果s9+ 你都可以考慮既話, 証明你唔岩用pixel
此話何解
根本係兩個market 你接受到samsung嘅缺點嘅話冇需要考慮pixel
我都冇用開shamesung唔知有咩缺點
nexus -> nokia -> sony
HTC,lg,samsung?
垃圾3星 -> nexus -> nokia -> sony -> maybe nexus again (冇行貨仆街死)
以前Nexus 5都有啦,你不願面對d 咩
M
就出3xl 去買2xl會唔會好不智
等2xl減價先好買
我就係等緊佢減價
依家見到都係4千幾128gb
會唔會去到3千中
睇黎換pixel 3機會好微,自己用過pixel 1,2 ,點解3 xl咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞