【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
其實呢個theory唔係我作嘅
係ftp嗰條由講嘅
我覺得唔係完全冇道理
其實真係有咁多人用無線叉咩 慢咁多
話就話可以隨時拎起用 用完放低就得
但叉下停下 真係好咩
pixel 3xl 操作介紹

https://youtu.be/7RLS-vR0x_s
我已經唔想再睇佢兩個YouTuber係度炒作成件事,愈睇愈嘔心
ftp日日講新pixel
賺唔少subs views 新聞都報佢
佢兩條友講野啲口吻,同Ray ma一樣咁撚煩膠

瘋狂炒作pixel 3xl 第三版本
啱啱YouTube又見佢出新片,又話應該有第三部,但係證據又係之前嗰啲。。 click bait
除咗用機背掃上下之外 Android p先有呢個功能?
其他都冇乜特別~
Ray Ma
如果機背上掃做到swipe up個function就好
本身pixel2 Android o都有
唔想要tablet, 想要依加pixelbook 嘅設計
巴打個部咩色
用左幾耐
個下巴
等緊出左3先收部2手
留tg傾
有無圖睇睇先
睇下有無花個d
得 XL 有 hands on
https://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4541/5136928/1/

由於Google 官方很早就表示台灣市場後續將可買到 Pixel 系列機種,然後包含 Google Pixel 3 和 Google Pixel 3 XL 都雙雙通過台灣的 NCC 認證

屌,咁香港呢,點解唔順手賣埋
下年抄左htc班人 台灣又冇得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞