【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
Yes, Unlocked就得
不過想問下巴打知唔知呢d 係咪全新 見佢無寫condition
5.幾吋就fit晒 ,6吋或以上個人覺得太大
339.99係有
寫住“Buy New”
https://www.amazon.com/Google-G2PW210032GBBK-Unlocked-Smartphone-5-5-Inch/dp/B01M0PADR4/ref=sr_1_5?s=wireless&ie=UTF8&qid=1536340114&sr=1-5&keywords=google+pixel+xl

想請問咁樣見到 係咪即係全新 unlock 機香港都用到?見佢寫住us version
Yes, Unlocked就得
不過想問下巴打知唔知呢d 係咪全新 見佢無寫condition
339.99係新
寫住“Buy New”
係喎 睇漏左
呢家先買1 會唔會好on9
好用嘅嘢點都係好用
唔會受其他嘢影響
想知巴打對1 既評價係點?
其實我都諗緊買1 xl 定2xl 好
1 代問題係,os version update 下個月到期,只剩 security update
睇返Nexus 5X同6P個經驗
雖然Version Update只喺保證兩年
但有機會都會比OG Pixel食埋下年Android Q先掛
Nexus 5X & 6P都由6.0食到上8.1先停
屌 點解唔學下ios推多幾年update 出得嗰3年
又比idog搵位入
4:00先到重點
前面講Huawei cheat in benchmark
https://youtu.be/40mHhn2DOJA
理得啲佢地...
The fun got sucked out by all of you
Pixel 3 我準備好啦

電開始倒水
開一陣就熱
一熱就LAG
出未呀 就黎想dum撚左部6p佢

情況同你差唔多
就算出咗都應該即刻賣晒
我上年換左電
所以宜家都仲ok
就算出左,香港都無得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞