【親生仔】Pixel/Nexus討論區(12)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
年頭嘅事lu
外媒9to5Google 最新報導指出,Google 旗艦新機 Pixel 3、Pixel 3 XL,此次均升級為搭載「雙鏡頭」配置,並將採用 Google自主研發的新一代「Pixel Visual Core」晶片,使其影像處理與成像效果上,將有更強大的進提化升。

該報導提到,在前置雙鏡頭部分,其中,一顆鏡頭將會是廣角鏡頭;其備受矚目的亮點之一,將會內建Google 為旗下 Pixel 手機所設計的「Super Selfies」超級自拍的新功能,將大幅優化人像景深拍攝效果。

亮點之二,就是其後置主相機部分,將搭載1220萬畫素鏡頭,除內建有「HDR+」模式,機身將採用全新升級版的「Pixel Visual Core」自製晶片,透過其獨家成像演算法,預期在低光源拍攝環境下,將能發揮更優異的作用,強化影像清晰度、明亮度、色彩鮮明度等,讓手機拍照水準更加大為提升。至於還有哪些具體功能,目前還沒有更多資訊流出。
之前我個google home search唔到2.4ghz wifi
我搵網上cs 佢問我幾點喺屋企 佢打嚟
講咗20分鐘luck luck kak kak嘅英文
原來佢個google home cs係24小時 好撚pro
輪更制
啲人話係因為shipment比人偷咗
所以個烏克蘭佬先放到咁多機出嚟

Google係咪on9
點解shipment都可以比人偷到 劫車?
定係生產線有人手腳唔乾淨 正常會點數
Foxconn
又唔見iPhone俾人偷
奇奇怪怪
快d出啦
好似正如上面巴打話齋 望得太會覺得順眼返。 我又開始糾結 3 定 xl
嗱,你記得睇發報會, 睇下睇下就會覺得XL好好J
又比你笑
個人經驗啫
我望得iPhone X耐都覺得個notch冇乜嘢
64夠了
要成批貨冇咗冇俾人發現
即係極大量生産啦
行貨行貨行貨
有冇人覺得Pie Bluetooth好食電

冇你咁食電
咁又冇左啲功能 無線差電?
O = O
xl啦 通常大機都有多啲人關注
出咩事都會多啲人討論
仲有custom rom嗰啲(雖然應該唔會用)
其實可以整到好似LG v20咁放app short cut 咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞