[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
有無巴打一樣 尋日賽季完咗都收唔到獎勵包 直接重置咗個時間
想問下應該要點做

我好似都無... 但唔知可以點做...

上網搵咗官方問 佢地話game入面賽季結束時間出錯 正常係星期一夜上十點先重置派禮物 今晚睇下有無
我日日都有玩 係奈何想打22但無公會 街場啲人又伏

我個公會得兩人 有無興趣

會常打22就ok
公會名係?

絕地大清帝國

會常打22就ok
公會名係?

絕地大清帝國

巴打介唔介意我彈出彈入
因為我而家個會係朋友開既 但佢地唔常玩
所以如果佢地叫22/友誼賽我就返過去咁
有補血易打左好多 GNK 都唔太怕
有補血易打左好多 GNK 都唔太怕

隻補血放得好既話 人地點唔到佢黎打
只可以用範圍技殺 好on9
推推post 呢隻game咁好玩都無人玩
希望可以多啲宣傳啦
推推post 呢隻game咁好玩都無人玩
希望可以多啲宣傳啦

而家係直屏打就好,
橫屏對於扮工同搭車唔多好
而家有野可以維修座塔成日都同人打和

會常打22就ok
公會名係?

絕地大清帝國

巴打介唔介意我彈出彈入
因為我而家個會係朋友開既 但佢地唔常玩
所以如果佢地叫22/友誼賽我就返過去咁

都得 但衣排輸得多 已經卡左係5階兩星
呢兩日

玩反抗 巴茲
意外地都win 到

有甄子丹 加攻速
射人超爽
本身見到有d心動想玩
但見呢個post隔2日先有人覆。。
本身見到有d心動想玩

其實隻game OK 的
你可以試下玩
只係香港人好少

大部份 韓國 日本

不過無咩所謂
我一直都係自己玩only
而家係直屏打就好,

仲有個問題
打斜視點好易用手指操作錯誤
經常篤敵人想首領攻擊
誤當我篤敵人之間既空位移動

皇室戰爭top down視點無乜呢個問題
策略成份高既game用手指操作用top down視點較好
本身見到有d心動想玩

好玩既手遊
唔代表香港多人玩

星戰野係香港難hit
無乜香港人好似古天樂咁有好大貨櫃擺大量星戰等身高figure
其實日本原祖高達好多野都係抄星戰

加上係南韓出係海外極少宣傳
本身見到有d心動想玩

香港以外都唔少人玩,同埋點解唔自己玩下先,再決定繼唔繼續玩落去?
我個人覺得呢隻 game 真係技術要求較高,少啲 casual gamer,不過呢個又唔完全係壞事
而家係直屏打就好,

仲有個問題
經常篤敵人想首領攻擊

有時隻ATST擋住火箭炮白兵 搞到打唔到隻火箭炮
或者帝國個塔可以擋到維修droid
衣啲問題都好難搞 如果有得輕微施轉下個場都好
本身見到有d心動想玩

好玩既手遊
唔代表香港多人玩

星戰野係香港難hit
無乜香港人好似古天樂咁有好大貨櫃擺大量星戰等身高figure
其實日本原祖高達好多野都係抄星戰

加上係南韓出係海外極少宣傳

玩 Black series/shf/mafex 都可以玩得好開心

而家係直屏打就好,

仲有個問題
經常篤敵人想首領攻擊

但係 clash royal 無得比你控制角色,篤敵人攻擊喎
本身見到有d心動想玩

玩下再決定啦 我就覺得呢隻game係真係好玩
玩到後面開始大家啲卡咁上下lv既時候就係睇技術既比拚 同埋佢最近都送好多卡包下 感覺想吸引下新既人玩
本身見到有d心動想玩

玩下再決定啦 我就覺得呢隻game係真係好玩
玩到後面開始大家啲卡咁上下lv既時候就係睇技術既比拚 同埋佢最近都送好多卡包下 感覺想吸引下新既人玩

多人玩嘅都未必一定係好game,好多時啲人只係跟風
如果因為隻game香港少人玩而自己又唔試下,咁樣對隻game好唔公平
我覺得 艾斯納包力格 好難有好表現
攻低 技唔強

反抗 2vs2 如果拍佢
9成輸

我用 巴茲
我覺得 艾斯納包力格 好難有好表現
攻低 技唔強

反抗 2vs2 如果拍佢
9成輸

我用 巴茲

有埋肯南都無乜建樹
大家玩到 tier 幾?

好似好少香港玩家玩到 tier 7

利申:無課tier 6 主用 han solo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞