[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
輸咗500幾分 終於完咗個反抗軍1vs1 爆50塔個任

輸咗500幾分 終於完咗個反抗軍1vs1 爆50塔個任

i know that feel

2v2 啲等級差咁遠打條柒咩

2v2 啲等級差咁遠打條柒咩

見樓上講電網
我玩皇室戰爭都改用龍卷風
防守時真係百搭好用

但電網我低Lv都係唔用住
任務要我用帝國軍十次2v2 但我用咩角色都話配對唔到 已經用過wifi又用過data
任務要我用帝國軍十次2v2 但我用咩角色都話配對唔到 已經用過wifi又用過data

帝國軍要排好耐架喎

帝國軍 你要排 3~5分鐘
有時真係等到唔想玩...
而家有luke同boba可以升上lv2
boba值唔值得升?
好似覺得佢升完先同其他人lv1差唔多

任務要求

洗唔洗更換首領定由佢鳩等
兩日入到一場咋.....我想打機姐
boba值唔值得升?

Luke la
boba值唔值得升?

Luke la

同意

用luke 硬劈塔 好過 用 boba

洗唔洗更換首領定由佢鳩等
兩日入到一場咋.....我想打機姐

你由尻佢等
做下其他野
電話震 就玩得
boba值唔值得升?

Luke la

同意

咁唯有升住luke頂住先
反抗軍而家多用cassian
luke又未有obiwan
岩岩用黑武士去換 換張Jyn 返黎

仲有而家用反抗玩2v2都似樓上爸打個情況 一定match高lv過自己
剩係可以玩1v1
boba值唔值得升?

Luke la

同意

咁唯有升住luke頂住先
反抗軍而家多用cassian
luke又未有obiwan
岩岩用黑武士去換 換張Jyn 返黎

仲有而家用反抗玩2v2都似樓上爸打個情況 一定match高lv過自己
剩係可以玩1v1

obiwan 未必好用
因為要成8 cost
我個人覺得 實用性唔係太高
on9解完一個帝國10次2v2又出一個要殺五十個首領
btw入game啲提示話釭易啲卡歸零都仲可以繼續用
咁我拎哂啲傳說去換傳說未開多啲角

交易*

交易*

係架 換到新就係
衣兩日換左4張boba返黎

呢個限時任咁難既
商店買既都唔計咁

呢個限時任咁難既
商店買既都唔計咁

要最普通個隻白兵
我記得買好似都計
要2v2嬴15次
帝國等勁耐
用反抗軍又真係無乜計

呢個限時任咁難既
商店買既都唔計咁

要最普通個隻白兵
我記得買好似都計

普通白兵 你keep 住開包 應該都開到ge..
買好似計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞