[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
岩岩對正Luke玩人海 加埋佢張特殊卡好撚屈機 被人屌打

Ob one好流架咋
佢cost8 你估佢出到好多場咩 玩親luke既都係硬爆型
你睇熟d所有卡牌既相克 就會知點清人地人海戰 人地用人海戰 你就要留3-4cost去偷塔 你要用最少coat去頂luke一波攻擊
當然隻驚運氣成份都50/50 你要出卡出得快 自然人地既人海戰術係無用

佢老母用反抗軍要等10幾20秒
用帝國2秒唔使就有場入 好在我鐘意玩帝國

完全無還手之力

完全無還手之力

你黑仔 呢個無帝國版luke 判客 個隊員八師弟仲要勁高dps

唔差 曾經個個話佢係top1 不過已經13>11距

但玩法單調 比近戰狗沖你就要小心
唔狗沖你唔代表傻鳩 狗沖你都唔代表唔傻鳩
人地狗沖你 你睇自己有咩卡同人換塔或者白兵戰 白兵戰一輸就有機會玩完
所以可以留技狗沖番人地塔
仲有唔好手殘點錯地下 你一點錯 你會瞬間少左好多dps 佢隻機械人幾厚血同高傷
用既時機自己諗

Thanks巴打 練下先
岩岩抽多咗下中Leia公主

呢隻驚玩遠程 第一件事就係唔好手殘
多一隻人手控 已經難玩左 你放兵又要移黎移去因為佢唔係full map比你睇晒禁晒
又要睇地圖 仲有你連點兩下跑或者閃 佢仲要有時無反應先戇鳩 狂點地下都係慢慢行唔跑
不過係好玩既

應該計耐力
唔可以不停狂跑

但真係好多時篤個位角色唔郁
呢種打斜視點既game
好容易成堆角色overlap哂難判斷位置
所以皇室戰爭認真聰明用top down視點
就算COC用打斜視點一大堆兵同建築都好易篤錯野

完全無還手之力

你黑仔 呢個無帝國版luke 判客 個隊員八師弟仲要勁高dps

佢隊兵Lv低過對手好多
輸係正常

Thanks巴打 練下先
岩岩抽多咗下中Leia公主

呢隻驚玩遠程 第一件事就係唔好手殘
多一隻人手控 已經難玩左 你放兵又要移黎移去因為佢唔係full map比你睇晒禁晒
又要睇地圖 仲有你連點兩下跑或者閃 佢仲要有時無反應先戇鳩 狂點地下都係慢慢行唔跑
不過係好玩既

應該計耐力
唔可以不停狂跑

但真係好多時篤個位角色唔郁
呢種打斜視點既game
好容易成堆角色overlap哂難判斷位置
所以皇室戰爭認真聰明用top down視點
就算COC用打斜視點一大堆兵同建築都好易篤錯野

滿氣力都唔係一定跑到

完全無還手之力

佢隊兵Lv低過對手好多
輸係正常

八師弟呢個角色做壞左
我都想抽黎玩
黑白武士 i win
玩帝國4階一路輸到落2階
玩帝國4階一路輸到落2階

Btw 究竟係我網絡差定佢連得差,成日都疾下疾下咁玩

Btw 究竟係我網絡差定佢連得差,成日都疾下疾下咁玩

你網絡差
中左father 真係好慢,有時被人hit and run, 完全追唔到
中左father 真係好慢,有時被人hit and run, 完全追唔到

申左入會
id:ericqwerty

呢隻game絕對係今年好好玩既手遊
但係香港宣傳少
大家去App Store同Play Store比多D評價啦
要多人玩多人課金隻game先有資源可以營運更耐
依家全部unique都係rebels,買唔買1250個pack好?
帝國隻AT-ST好勁 我已經出哂儀杖隊, 塔爾茲加埋提列克去打 都打勁耐先爆到隻...
聽日平衡應該會執執佢掛
帝國隻AT-ST好勁 我已經出哂儀杖隊, 塔爾茲加埋提列克去打 都打勁耐先爆到隻...
聽日平衡應該會執執佢掛

我覺得會執下luke
聽日平衡應該會執執佢掛

AT-ST係幾屈
聽日有平衡性更新

皇帝護衛多左體力
聽日平衡應該會執執佢掛

AT-ST係幾屈

對面一人放一隻落黎已經贏撚左

等緊更新
聽日平衡應該會執執佢掛

AT-ST係幾屈

血太多 我放晒d克佢既 佢都可以贏一座塔

AT-ST係幾屈

血太多 我放晒d克佢既 佢都可以贏一座塔

但AT-ST個AI有個問題
攻爆一邊塔
會自動走去攻另一邊塔
唔會攻中間塔先
如想打快攻就差少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞