[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike

AT-ST係幾屈

對面一人放一隻落黎已經贏撚左

血太多 我放晒d克佢既 佢都可以贏一座塔

但AT-ST個AI有個問題
攻爆一邊塔
會自動走去攻另一邊塔
唔會攻中間塔先
如想打快攻就差少少

2v2都仲好d 路程遠有d時間打
1v1放左 剋住佢黎打 座塔都起碼無大半血
更新完之後判官+六師弟應該好勁
帝國改勁咁多
我仲未做完用反抗軍打爆50座塔個任務呀
帝國改勁咁多

帝國反擊戰
帝國改勁咁多

帝國反擊戰

岩岩上tier4 有得用千一石買白金包 想問巴打抵唔抵買
帝國改勁咁多

帝國反擊戰

我用皇帝加Lv 2護衛加AT-ST已幾屈
經常贏多過輸
岩岩上tier4 有得用千一石買白金包 想問巴打抵唔抵買

買首領加專用卡包好似實際D
解任抽到隻烏蠅人 呢個搭配可以點組兵
同埋最近上網睇好多人都話張卡西恩搭個機械人好op 但自己玩極都唔係好熟
想問巴打們應該要帶咩兵種同咩打法
癡線 Tier 4 用緊 lv 1 lando 同unique lv2
要同 lv 5 emperor 同 lv 4 Bobafeit打

個 match system係唔係bug 左
癡線 Tier 4 用緊 lv 1 lando 同unique lv2
要同 lv 5 emperor 同 lv 4 Bobafeit打

個 match system係唔係bug 左

皇室戰爭初出時同上落150盃既玩對配對

我估呢隻可能類似咁配對

重課玩家唔代表多盃
可能係重課但玩左無耐或成日輸
先配對遇上你
帝國改勁咁多

我覺得仲係未平衡
反抗軍強勢角一樣好痴缐
帝國改勁咁多

帝國反擊戰

經常贏多過輸

依張野真係做壞哂
玩開帝國而家要我用反抗軍做任務輸到仆街
好彩係殺50個首領唔係爆50座塔
帝國改勁咁多

帝國反擊戰

經常贏多過輸

依張野真係做壞哂

AT-ST專心打搭
敵方雜卒同首領由皇帝同專用護衛黎清場
有冇邊個巴打公會仲收人
上到4tier3stars輸到仆街

我上4-3都係50/50贏一輸一咁
輸場多數全部卡輸1-2lv同人地傳卡特卡都多數2lv 仲有d3lv
仲有隻閪game狂連點都唔識發動跑/閃
有無咁撚差呀感應

輸場多數全部卡輸1-2lv同人地傳卡特卡都多數2lv 仲有d3lv
有無咁撚差呀感應

應該計耐力無得狂跑

有無咁撚差呀感應

應該計耐力無得狂跑

滿晒架
啲錢永遠過唔到$500
啲錢永遠過唔到$500

課金 我都課左158買錢

想問佢將敵人變友軍係點運作?
行到附近既敵入先得?
隔幾耐可以敵人變友軍一次?

想問佢將敵人變友軍係點運作?
行到附近既敵入先得?
隔幾耐可以敵人變友軍一次?

多數放係兵堆中間
如果放後面 佢行到埋敵人度就會變
未見過用兩次好快死
屌 差一場贏就上tier 5 之後就連輸
啲錢好唔夠洗
Btw 有無巴打同我一樣佢送免費booster個時狂刷卡包 用石開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞