[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
Skywalker用人海戰術去搶塔都唔錯
Skywalker用人海戰術去搶塔都唔錯

所有近戰最基本都係人海架啦
打單人用皇帝真係好屈機
人海都可以一陣就搞掂晒
打單人用皇帝真係好屈機
人海都可以一陣就搞掂晒

一個大範圍車落去就
你人海人地味一樣用人海
輸親既人平消通常都過3.5

終於抽到AT-ST
Lv 1已好好用
多血又專攻塔
打單人用皇帝真係好屈機
人海都可以一陣就搞掂晒

用埋專用護衛殺首領都好快

引對方首領埋黎攻塔或首領
出專用護衛KO佢

用石買兩個呢個好似抵過買一個鑽石包

必中一位首領加其專用卡

必中一位首領加其專用卡

未齊人呢個包抵買
出左個白金包

佢好屈射程

但未抽到

佢好屈射程

但未抽到

老實講 唔識用味又係屎
我用凱勒斯屌打左一個3lv加隊員2lv既日本狗

凱勒斯同隊員世界第一

佢好屈射程

但未抽到

老實講 唔識用味又係屎
我用凱勒斯屌打左一個3lv加隊員2lv既日本狗

凱勒斯同隊員世界第一

比人睇小得太緊要

必中一位首領加其專用卡

未齊人呢個包抵買

有諗過 課呢個定課2400石個包好

必中一位首領加其專用卡

未齊人呢個包抵買

我四階課左買反抗+帝國
點知隔一日咁出法
呢個包值得買既
但係出左唔好用既就

未齊人呢個包抵買

我四階課左買反抗+帝國
點知隔一日咁出法
呢個包值得買既
但係出左唔好用既就

如果你多隊員卡 抽到重複就會想死

我四階課左買反抗+帝國
點知隔一日咁出法
呢個包值得買既
但係出左唔好用既就

初玩無乜卡課呢個 ok嗎

我四階課左買反抗+帝國
點知隔一日咁出法
呢個包值得買既
但係出左唔好用既就

叻媽寶出驚課金永遠遊戲愈耐 賣既pack愈多野
唔排除話一星期同樣價但送埋紫以下既卡
但你話無乜卡咁緊係值得課
最少你有一隊會有組合出黎先
呢隻驚除左一兩個太垃圾 個個都咁勁 睇應對玩法 所以唔存在邊個屈機 只存在邊個太廢

希望你抽唔到藍多卡

呢隻驚除左一兩個太垃圾 個個都咁勁 睇應對玩法 所以唔存在邊個屈機 只存在邊個太廢

希望你抽唔到藍多卡

岩岩課咗 抽到卡西恩首領 我諗應該唔差架呵

希望你抽唔到藍多卡

唔差 曾經個個話佢係top1 不過已經13>11距

但玩法單調 比近戰狗沖你就要小心
唔狗沖你唔代表傻鳩 狗沖你都唔代表唔傻鳩
人地狗沖你 你睇自己有咩卡同人換塔或者白兵戰 白兵戰一輸就有機會玩完
所以可以留技狗沖番人地塔
仲有唔好手殘點錯地下 你一點錯 你會瞬間少左好多dps 佢隻機械人幾厚血同高傷
用既時機自己諗

希望你抽唔到藍多卡

人地狗沖你 你睇自己有咩卡同人換塔或者白兵戰 白兵戰一輸就有機會玩完
仲有唔好手殘點錯地下 你一點錯 你會瞬間少左好多dps 佢隻機械人幾厚血同高傷
用既時機自己諗

Thanks巴打 練下先
岩岩抽多咗下中Leia公主

用既時機自己諗

Thanks巴打 練下先
岩岩抽多咗下中Leia公主

呢隻驚玩遠程 第一件事就係唔好手殘
多一隻人手控 已經難玩左 你放兵又要移黎移去因為佢唔係full map比你睇晒禁晒
又要睇地圖 仲有你連點兩下跑或者閃 佢仲要有時無反應先戇鳩 狂點地下都係慢慢行唔跑
不過係好玩既
岩岩對正Luke玩人海 加埋佢張特殊卡好撚屈機 被人屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞