[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
btw入game啲提示話釭易啲卡歸零都仲可以繼續用
咁我拎哂啲傳說去換傳說未開多啲角

交易*

係架 換到新就係
衣兩日換左4張boba返黎

如果你確定之後都唔會升佢
可以keep 住trade
我想換到 黑武士上Lv 3

幾多張先上到lv3?

幾多張先上到lv3?

2張上 lv2
之後要 4張 上 lv3

呢個限時任咁難既
商店買既都唔計咁

要最普通個隻白兵
我記得買好似都計

普通白兵 你keep 住開包 應該都開到ge..
買好似計

買都計架 好大可能你買錯第張風暴兵

呢個限時任咁難既
商店買既都唔計咁

要最普通個隻白兵
我記得買好似都計

普通白兵 你keep 住開包 應該都開到ge..
買好似計

買都計架 好大可能你買錯第張風暴兵

我睇個任務名係濕背獸
點知原來係風暴兵
上到4400分開始打唔贏 Empire 同 Rebels 都係要排咁耐
上到4400分開始打唔贏 Empire 同 Rebels 都係要排咁耐

我2千幾分已經卡住...

同埋等到開始唔想玩
最慘係用帝國等5mins match到都係比自己低幾lv
打完就覺得又會少左一個人玩
最慘係用帝國等5mins match到都係比自己低幾lv
打完就覺得又會少左一個人玩

一match到打唔夠30秒就打爆對方個base
利伸: 1800分
我覺得 1vs1 對手係強過 2vs2

用反抗軍2v2 打極都係咁

用反抗軍2v2 打極都係咁

反抗係幾難打
我不斷改個陣 試緊
週五更新又有新卡
申請左加入
id: hbaby

每日任務派錢
艾斯納同薩賓出招個時彈來彈去好麻煩 有時跳前/後係一堆 又或者會跳前食左招大招...
艾斯納同薩賓出招個時彈來彈去好麻煩 有時跳前/後係一堆敵人 又或者會跳前食左招大招...
艾斯納同薩賓出招個時彈來彈去好麻煩 有時跳前/後係一堆敵人 又或者會跳前食左招大招...

我都唔係好習慣艾斯納 斬斬下彈後...
同埋 薄血
宜家無用
新卡應該係春袋面同埋八腳droid

睇個樣似係維修卡

睇個樣似係維修卡

感覺係幾有趣 但唔會好勁ge卡

睇個樣似係維修卡

春袋面唔做bounty hunter轉行維修

睇個樣似係維修卡

原來Ponda Baba 本身都唔係bounty hunter黎

睇個樣似係維修卡

原來Ponda Baba 本身都唔係bounty hunter黎

春袋面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞