[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
而家要解任用反抗軍爆50座塔 而家解到一半 已經輸咗三百幾分

反抗軍2 2殺50個人

用帝國打番幾廿場打定底先
而家要解任用反抗軍爆50座塔 而家解到一半 已經輸咗三百幾分

反抗軍2 2殺50個人

用Luke或者艾斯納好似會過得快啲 起碼輸緊個時都可以衝上去爆多座塔
用反抗軍比帝國打到仆街
反抗軍邊個首領好用啲

其實反抗軍好多leader都好用,不過帝國啲兵種真係太屈

卡西恩幾好用 又打得勁遠 生出黎個兩個兵仔又勁
lin登有無 kyber player
我仲喺三千六分左右徘徊
LIHKG 個會 重多唔多巴打玩?
我想入

AT ST 我2vs2 先會用
1 vs 1 多數唔用

宜家打到二千鬆分 RANK 5
用帝國多 除非要做反抗任
lin登有無 kyber player
我仲喺三千六分左右徘徊

三千六分 好勁呀!!
LIHKG 個會 重多唔多巴打玩?
我想入

AT ST 我2vs2 先會用
1 vs 1 多數唔用

宜家打到二千鬆分 RANK 5
用帝國多 除非要做反抗任

無人
打到黑武士個任,要2vs2用帝國打死50次首領
而家用帝國組一次2vs2都難啦
打到黑武士個任,要2vs2用帝國打死50次首領
而家用帝國組一次2vs2都難啦

用帝國等好耐

1vs1 我遇過D幾勁ge 反抗軍對手

但主要打法都係用 Han solo
龜兵守塔 放地雷守
再慢慢等機會用坦克推你

好悶的打法... 鬥耐性...
講真 隻game 好玩過 clash royale 好多

1. 有唔同hero 控制
2. 唔同hero 有唔同副手
3. 對戰雙方有唔同兵種 增加變數 技巧不同
4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩
點嬴到高自己2 lv嘅敵人
個塔厚血咁多
個塔厚血咁多

對方係有優勢 但又唔係一定win
係講整體

就好似 有時 我打爆人 三座塔
人地先打爆我一座

三座塔HP > 一座塔HP

你如果自身LV 唔夠人高
就重點升你主力兵level 增強攻擊力
個塔厚血咁多

係講整體

人地先打爆我一座

就係見住我啲兵 lv8
佢啲兵 lv 11...
玩2v2 仲要對住兩隻 lv 4 - 5嘅ATST
同level嘅帝國去哂邊

當我用帝國個時都係 多數反抗軍都低lv過自己

4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩

如果再多啲人 就更加有星戰個感覺
同埋衣隻星戰game白兵係百發百中
用反抗軍比帝國打到仆街
反抗軍邊個首領好用啲

卡西恩應該要點玩 一打判官 黑武士個種就被人爆到失禁咁
仲有個問題係 反抗軍一打帝國軍atst就好難守 你出兩三隊兵守 人地一清場就被人一波收皮
用反抗軍比帝國打到仆街
反抗軍邊個首領好用啲

卡西恩應該要點玩 一打判官 黑武士個種就被人爆到失禁咁

卡西恩 同 han solo 打法差唔多
如果你對黑武士
佢一般會企向自己塔射程等你攻
你要忍 引佢攻先
再反制

最重要係 你主hero 要同黑武士 保持距離
你全程望實佢
佢行前一步你就退一步
咁佢就吸唔到你埋去
只可以斬你D兵 你再射9佢
你遠佢近 點都你有著數
仲有個問題係 反抗軍一打帝國軍atst就好難守 你出兩三隊兵守 人地一清場就被人一波收皮

其實都係對等成本問題

ATST 其實唔易用
例如
佢7 cost 放ATST
你同樣 7 cost
放儀仗隊+ 襲擊者
咁肯定係你win

至於你話清場技
其實都係對等

我玩帝國都成日被 Xwing 清我場
個塔厚血咁多

係講整體

人地先打爆我一座

就係見住我啲兵 lv8
佢啲兵 lv 11...
玩2v2 仲要對住兩隻 lv 4 - 5嘅ATST
同level嘅帝國去哂邊

當我用帝國個時都係 多數反抗軍都低lv過自己

如果係咁你認命
條友rank 太低

4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩

淨係要成日拉地圖/睇mini map已經煩到有班人唔想玩

4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩

音效都好正

但打斜視點好易誤判篤個位

呢隻game係南韓以外都少宣傳
哂左
唯有靠大家推介比玩開皇室戰爭既玩家

4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩

淨係要成日拉地圖/睇mini map已經煩到有班人唔想玩

依家玩手遊好多人無耐性
操作煩D唔玩
抽唔到正野唔玩
冇fd玩又唔玩

其實都係對等成本問題

ATST 其實唔易用
例如
佢7 cost 放ATST
你同樣 7 cost
放儀仗隊+ 襲擊者
咁肯定係你win

未必架 始終atst太高血 出兩隊兵唔可以短時間清到
對方就有時間出到炮兵/飛機清哂

Btw 係咪得我覺得帝國軍啲hero強勢啲

4. 有2vs2
5. 畫面靚D

唔明點解咁少人玩

音效都好正

但打斜視點好易誤判篤個位

呢隻game係南韓以外都少宣傳
哂左
唯有靠大家推介比玩開皇室戰爭既玩家

音效真係幾好 對正黑武士可以成場聽佢呼吸聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞