[星戰cr][a/i]star wars force arena已出

679 回覆
12 Like 1 Dislike
屌 差一場贏就上tier 5 之後就連輸
啲錢好唔夠洗
Btw 有無巴打同我一樣佢送免費booster個時狂刷卡包 用石開

用反抗軍定帝國?
連輸一定要改下卡組
booster起碼開三四包
屌 差一場贏就上tier 5 之後就連輸
啲錢好唔夠洗
Btw 有無巴打同我一樣佢送免費booster個時狂刷卡包 用石開

咁咪唔夠錢囉
新手上路 石係咪好難儲
無貨玩家買唔買絕世拍檔包好(入面得一英一拍檔?)
定啲英玩落都總會中唔洗買
新手上路 石係咪好難儲
無貨玩家買唔買絕世拍檔包好(入面得一英一拍檔?)
啲英玩落都總會中唔洗買

唔好買住

做任有得拎
終於上到tier5 2000分
而家對開既人個個都幾lv傳說幾lv特殊卡 自己仲on99 1lv咁
開極卡包都無乜點升到啲兵
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=starwarsforcearena_zh-tw&bbsId=1644&id=702764

新兵新任務

隻班達獸本身都唔係反抗軍士兵騎
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=starwarsforcearena_zh-tw&bbsId=1644&id=702764

新兵新任務

隻班達獸本身都唔係反抗軍士兵騎

好似無咩人玩咁
大家有無試過贏一場拎獎勵包有好野
我試過一場出咗白金包畀我
啱啱對着個玩家,叫做"性暗示星矢"…

屌你,巴打嚟㗎?
啱啱對着個玩家,叫做"性暗示星矢"…

屌你,巴打嚟㗎?

試過同hkg嘅人一隊玩2v2
好似無咩人玩咁
大家有無試過贏一場拎獎勵包有好野
我試過一場出咗白金包畀我

呢隻game只係南韓多宣傳
係海外冇乜宣傳
其實有無巴打知道啲分點計?成日贏就得嗰17分,輸就扣成30分…
其實有無巴打知道啲分點計?成日贏就得嗰17分,輸就扣成30分…

你係咁打新手
宜家用帝國屈機 等成5分鐘先入到場 反抗啲兵種垃圾到可以收皮
宜家用帝國屈機 等成5分鐘先入到場 反抗啲兵種垃圾到可以收皮

而家用反抗軍就秒match
其實而家反抗軍多左隻騎 加埋坦克都好用
但始終有AT-ST嬴面大

AT-ST真係要 nerf佢atk同hp

太屈機

利申:用緊黎屈人

AT-ST真係要 nerf佢atk同hp

太屈機

利申:用緊黎屈人

2v2 都仲叫有得打 要放炮塔引開佢
1v1 唔好彩死左 被佢爆你一座之後 完全追唔返
用反抗軍比帝國抗到仆街
反抗軍邊個首領好用啲
用反抗軍比帝國打到仆街
反抗軍邊個首領好用啲
用反抗軍比帝國打到仆街
反抗軍邊個首領好用啲

其實反抗軍好多leader都好用,不過帝國啲兵種真係太屈
而家要解任用反抗軍爆50座塔 而家解到一半 已經輸咗三百幾分
而家要解任用反抗軍爆50座塔 而家解到一半 已經輸咗三百幾分

反抗軍2 2殺50個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞