《任務完成》今日終於扑左我個女上司(八)

1001 回覆
385 Like 18 Dislike
一次過多謝大家支持
銀仔!!!!! 我翻完intern啦 推撚爆你個老母
恭喜曬
賞你追返曬我咁多篇文
1日內推爆啦鳩推的話
放心
可唔可以出啲新文賞埋我
不過我重睇咗好多次了
Lm
你會唔會比我更了解篇文
係太蠢 睇極都唔明
44了
上個po原來唔過300正皮
留名
飲妹返到酒店喇
一個人
咁強調一個人即係唔係一個人
銀妹今日好似中暑,塊面依家紅卜卜好可愛

今晚靠大家了
我早點訓,聽日會覆曬大家,愛你地
又話今晚過100正皮就出文既
咪係,88啦一齊推爆佢
lm

我推番醒你
多謝咁多個post都堅持負皮我既人

你地仲快手過讀者
真係俾你推醒左
「戰力分佈?」白鴿心裡想,卻沒有說出口。

「宜家戰場有三個。」為方便白鴿理解,狐狸拿了紙筆,畫了張分佈圖給他看:「一邊係白兔,一邊係莊嘉義既別墅,亦即係執行者名單既收藏地點,我收到情報程小銀已經潛入去偷份名單,一邊係俱樂部。」

「俱樂部?」白鴿不明白為什麼俱樂部會成為戰場。

狐狸點點頭,說:「如果我係施氏,當五大家族同蝸牛都係俱樂部既時候,就係最佳時機,我一定會聯同螢火蟲既人包圍俱樂部,然後逼佢地就範,到時無論係咩目的,都可以實現。」

「咪住,你話五大家族集合左?」白鴿不敢相信:「又唔係會員大會,點解會集合?」

「因為施氏手頭上有野威脅佢地,所以佢地不得不黎。」狐狸解釋:「施氏掌握左其他家族既秘密,要做一場交易,所以佢地不得不去。」

「咁點解保哥仲要去?」

「如果唔去,情況可能更差。」狐狸指一指圖畫:「唔去既話,肅清組只會保護蝸牛,咁其他家族既人就冇人保護。即使最後我地成功左,失去家族既資金,俱樂部都係搞唔到落去。只有將所有人集中埋一齊,先可以有效咁利用肅清組既實力。」

「但係肅清組已組出左發。」

「施氏既唯一戰鬥力,就係螢火蟲。但係螢火蟲都有佢地既戰場,要趕返黎俱樂部,都需要一定時間。」狐狸看了白鴿一眼,說:「所以呢場戰鬥既重點,就係時間。」

白鴿深深吸了一口氣,然後吐出來。他理解狐狸的話,這麼聽起來,似乎沒有破解的方法,所以他在等,等狐狸說出他的想法。

「五星執行者。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞