警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
想問問大家 如果淨比咗身分證地址同簽名 不過最後無比到錢 會唔會有手尾跟
我會開呢個po比班健身狗睇
想問有冇俾手尾跟?簽名係紙筆定係ipad?
第二日會有個電話狂打過嚟 block左之後就事 最驚係唔知佢哋點用你啲個人資料 果陣佢呃我拎優惠簽咗係iPad
佢拎左身份證同地址,不過我冇野要簽係ipad。佢成日話入左會,但乜都冇簽過
想問下呢件事大約幾耐之前? 個電話有冇聽過,係講乜的?
五日前 無接到電話唔太清楚 但肯定係legend電話
我俾果個太空卡黎,正常唔會有人打重複幾次電話
今日經過CWB 唔小心簽左ipad之後走左,會唔會有事
me2
ipad好似唔係合約 問過一啲受害者
淨係簽咗ipad有冇事 幾個月前發生
想問下簽左ipad contract,比左credit card,儲蓄卡,真地址,電話,身份證,但係冇俾到錢。想知會唔會有後續
我過咗四五個月都未有後續 應該冇事嘅
你都係俾曬資料同簽左contract?
情況應該同你差唔多
資料有俾
簽左ipad 但係好似唔係contract
想問下帶你地上樓嗰個係咪有一個allback嘅MK仔?
我又係中招
尋晚放工俾人截咗, 上去俾佢, 簽咗iPad就俾佢嘈話冇得唔俾錢, 最後俾咗cash同Broadway gift card, 仲錄影簽contract。
之後又俾大隻佬傾個plan, 又俾住三份一,差三份二未俾,有冇得搞?佢又錄晒影
點解2019年仲有咁多人中呢D黑店伏
冇計個人太淋善
正字都未識打 扺你俾人呃啦
系你老母咩
你係邊個plan?8千/1萬/5萬
入面條mk妹係咪原本態度好好,之後你簽完就西鳩你又發脾4
Membership: 29280
Personal plan: 48000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞