警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
俾左ipad你 填左個人資料=俾左錢?
比ipad填完,未比錢架,我填左,心諗中伏,想返悔,佢地扮哂野話幫我截住睇下上左機未,跟住其他同事就會已上機,返唔到轉頭
咁你入完會 其實可以走架

反正果段時間都未俾錢
呢樣野我再自膠

當初我諗住入左會,可以睇下個package係點同埋決定做唔做,點知原來佢地係登記入會=要選package比錢,我仲以為好似頭先佢地咁講登記左先有得睇價錢,唔使決定住 真係天真嬌
但唔明

你果時入完會 之後你俾cash揀package?

我入完會填左fake資料 之後走人 咁應該唔算俾左錢?
所以呢度我係7左,我入完會其實可以走,咁係無比到錢。不過我一個人對人地咁多人自認唔夠膽

咁你俾左幾多錢佢地?

你唔會係著純色tee果位?
淨色tee
唔係

20k
點解可以咁失策
你俾20k cash?

唉 真係報海關 你話俾卡仲有得救
成日出街都遇唔到呢d機會, 代表乜?
佢陰濕到無比卡呢個option(卡機神神地,佢哋聲稱 ),我依家email比果見仆街,cc海關crime report要求取消contract,錢我預凍過水啦
時運好,巴打你靚仔又醒目lor
記起有一次, 好似初中係mk, 話有禮物送跟佢上左樓
上到去要我比身分證佢登記, 之後乜事都無叫我走
果時16歲都未夠又無銀行卡, 搵我有咩用?
應該係睇歲數睇你做野未黎開價?
講真 我果時都係一個人 同埋個人要夠惡
真係樣既問題
未必 我見到有個都係幾林善

但佢講野好大聲 惡到人
我登記左之後爆粗又鬧咁又點....咪又係比人話你咁唔冷靜解決唔到問題。佢聲稱話想同我解決問題,咁我話取消,佢話返唔到轉頭。
下?你果時有冇俾卡佢先?

佢話上左機果一刻 但你冇俾到任何野佢可以即刻走
我覺得果班人係醒左,當然我戒心漸漸變低都係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞