警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
同你有相同既情況 個肥婆sales屌鳩我話會寄60000蚊欠賬最後當然無收到
係我蠢係我on9
十點幾收工又攰又燥俾人夾咗上去
簽咗8xxx contract 俾咗2千幾cash 無俾過卡
想問有冇辦法可以唔找條尾數? 2千幾我當跌咗
同埋佢地又開whatsapp gp又約飲野係咩玩法?
2千就當跌咗,尾數當然唔撚駛再理啦,重嫌呃唔夠咩,啲狗催你找尾數嘅又話簽咗合約又話要出律師出律信告你嘅就答佢即管去告,佢地真係要告只可以循小額錢債
唉平時睇人中伏case睇得多 估唔到自己都衰on9耳仔軟
依啲黑店係咪都好少真係告你?決定block哂佢地所有contact死都唔會再上去
放心 佢地唔會告你 利申過來人
好肯定咁講佢地班仆街真係告,贏嘅機會都低,咁多前科,消委會又出晒聲,個官都唔係傻的,而且香港係有不合情理合約條例,合約唔是大撚晒的
PK la,岩岩比佢說左簽左約,碌左9000 ,點 L 算
我都出事 有冇大佬教我點做
我比左3200頭數 6個月期 20000萬蚊總數
小弟真心想知點做 第一次比人咁樣 欺騙左
巴打們自己小心
依班人至少做咗兩年以上

今日路過仲見到有人中伏

我就係琴晚中左伏 有冇大佬教我點做
唔好信海關消委會會幫你追數,我成年前被坤,宜家都係咩Q都追唔到。
唯一經驗比大家:死都cut咗張卡先,我當年上銀行查,佢盜刷過我張卡
佢仲好死唔死截多我三次,即刻鬧鳩佢
你信用卡???
係阿,
信用卡如非必要真係唔好set咁大信用額,
比人坤都無咁甘
真係好撚柒煩,個死肥仔不停lur,心諗咁q肥學人sell健身,我自己係耳仔軟嘅人,好彩今次我企硬,死都唔上樓
點先pm到你?
我岩岩都中左招,有冇巴打可以幫幫我
https://t.me/Hon1991
我自己之前都試過衰心軟跟咗班健身狗上去,但好彩上到去見到間嘢流到咁已經及時醒覺知唔對路所以識得執生,之後手提地址全部比哂假嘅佢,佢係咁叫我簽約我就不停帶佢遊花園最後佢開始唔耐煩就直接幫我噤埋𨋢趕我走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞