警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
幾錢一堂?
下次交錢係上去交?扣信用卡?
你係自願定被入會先 如果係後者 佢敢黎追你錢 直接報海關搞掂 況且我覺得佢唔會敢 佢地咁樣做都身有屎 不過如果你自願就冇計啦
800一堂 目前交左15堂嘅錢 只系上左4堂
點解班人唔昆大陸人?
唔識講普通話
一直要客買堂買到上唔晒係健身狗常用技倆
你已經被人劏左2次,你覺得班健身狗會良心發現放過你?
你唔好再上去玩,你再去只會一直被人劏,你跌萬幾蚊當買個教訓啦

合約係民事,佢地身無屎告你先算啦!
重有,佢地有無迫你簽約/上堂有無呃你鐘?
記住你都可以有你既理由拒絕履行合約

提埋你 2x7 (or x47 or 24x) fitness 都有前ffg 既健身狗
好啦 多謝你嘅解答..因為我最初系怕簽左合約違反條例所以先交左上期筆錢
佢地欺善怕惡
你大大聲屌9佢地就收佢地皮
佢地無尊嚴,老母畏人屌都死狗咁
我試過專登上去玩野
話自己係海外華僑聽日就走
後續?
可加我tg :cfish89
唉我都中左招
你係今日銅鑼灣發生?
唉,我真係on9
係咪銅鑼灣time square 對面?

今日見到有個後生仔係度派張卡片 同人講攞禮物
Yes
你係幾點發生? 講真報海關

你有冇簽約 俾錢佢地?

佢初初會同你講話新開張 係張卡片寫你個姓同年紀
跟住上去攞禮物
下午5點到

其實當時係諗住好心攞張卡,又要寫名又要咩,跟住佢話等我跑埋呢張數啦,花小小時間做d測試就得

簽左啦 應該無得救,錢比左大半,依家唯有email 佢睇cc海關 要求即刻取消contract,錢當教訓,順便自膠兩打
你果時點俾錢架?
俾現金佢?
佢係俾部ipad你?
依家要比cash,佢話部機壞壞地look唔到card
一係cash 一係去broadway埋現金券當比錢

ipad係入會,有紙contract
依種手法十幾年都無變
果張係咩紙黎?

係咪入完會 之後俾張紙你簽contract?

講真 善用人地好心 我會聽日搞大佢
其實就係佢地所謂written contract,我當初係話諗下先,點知佢話不如你比個id 睇下登記下先睇可唔可以攞discount,覺得平就做,覺得貴就算,跟住就比ipad我,登記左之後原來已經入會無得返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞