警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
係,話佢啱啱做咗冇耐,問我係咪特登上去玩佢
你俾左三分一 即係2萬幾?
死份約唔喺手,唔記得差幾多,可能記錯個plan
淨係記得自己俾咗8000,仲差一舊數,可能16000
可否tg? Chris20M
建議可以試下問下份約有冇冷靜期
睇下有冇機會追翻
師兄加油
簽左野冇比錢既又驚有咩手尾跟可以去搵消委會or 區議員一定幫你 合約係民事黎 唔駛太擔心比人告 因爲呢啲仆街多數身有屎又唔想搞大件事
比左錢既就要搵海關,落口供既時候就講到自己幾無辜同比人誤導,但就預咗唔會拎得翻啲錢

如果想上去同佢嘈就記住錄音 就唔好拍片
因為影響到其他人有機會會比黑警叫del片
如果錄音就唔會 警察同員工都冇權叫你del
上去就帶多2個朋友去壯下膽但切忌大聲鬧人 講粗口比痛腳人捉
講數過程佢地會係咁誤導你 記住堅持自己既立埸
你係消費者 要清潔自己有既權利

冷靜期係提倡唔係法定唔係間間都有
其實員工阻止你唔比你走
你地可以報警,話有人禁錮你
總之上到去企硬自己立場唔好簽任何野
比咩比你填都唔好填
唔好比人凶到
佢用言語黎引你簽,企硬自己立場,要走就走
記住唔好做傻仔
其實叫你上樓已經要醒水拒絕啦
我打過電話問消委會,佢地話最好拎翻份contract,因為我俾曬d個人資料,信用卡個d嘢。但係我又唔想再去翻,又驚有手尾跟。有冇巴打有建議
畀左錢未? 未嘅話就多啲留意下信用卡有冇俾人用過 如果有啲不知明既過數就即刻打去銀行報失啦 佢地冇你授權就算有你個人資料都係唔可以用你張卡

驚有咩手尾跟就直接報失張卡啦
未俾錢
我最近都係咁check
潮文
有冇俾過簽過black n white contract, 俾咗錢嘅ching可以傾?
tg: Chris20M
Times 出面班健身狗

我嚴重屌你老母,祝你冚家生性病,生仔無屎忽,生女有jer jer,長命百歲,百病纏身
我都做左苦主,有無有經驗巴絲打可以求教
TG:legend99999
佢比消委會公開點名批評 苦主可以試吓搵消委會
咪係,難以想像重有人被騙
我同你差唔多情況,我今日自己一個揾遊行大隊諗住去印尼領事館,點知行經時代廣場(羅素街個頭)比 legend fight 條sale 追住我話幫佢填d資料幫佢早d收工去遊行,我一時心軟上去間健身中心填資料,填資料個時另一個職員話唔駛錢,點知填完資料(身份證號碼、地址),個職員搞左會籍要收$59980左右,我即刻o 晒嘴,跟著我話要取消會籍同埋我冇能力亦都唔會畀錢, 最後d職員口頭承諾已取消咗我嘅會籍,同埋唔會收我錢, 依家我驚佢會寄張欠單畀我
我都係咁,喺 iPad 簽左名
我到而家都未有事 Good Luck Ching
你幾耐之前簽咗名? 同埋d職員會唔會keep住打電話煩你?
上年暑假 冇收過電話 你無簽紙合約應該冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞