警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
各位大哥大姐你好,小弟系呢間黑店苦主。

之前路過時代廣場,比D sales截住塞卡片,跟住仲塞D自己野比我,等我追上去比翻人。

上到去比人tum做免費健康檢查,跟住就blaaaaa blaaa blaaa一大輪,話宜家個class 688一個月。小弟傻傻地覺得OK,點知文件都未簽就叫我比錢,一次過要我比59XXX,小弟話比唔起,改左做8Kge會籍(一年)。小弟本身唔健身唔知價錢,又怕事,想快快手走就算,之後先搵人救我。

點知距地死都唔比我走,要我即刻做身體檢查。小弟無做開運動,跑兩步就頭暈眼花,跟住D sales又繼續sale,迷迷糊糊簽多幾十K,之後趁岩岩好𨋢走佬.

之後打電話去銀行問,先知道呢間前前後後祿左我好多次卡,想攞我D錢。

想去投訴,但係呢間野上網居然無網頁無電話,連份約上面都無,完全五知點算。宜家我得翻份約上面寫GE呢個鋪頭名。大家行經千萬小心,五好中招。

另外求救,我宜家點算好?宜家個人亂到^*()&)(&^*(%^&$%^
比D sales截住塞卡片,跟住仲塞D自己野比我,等我追上去比翻人。

我有個女仔friend都係咁
不過就冇跟佢上去
結果俾個sales當街用晒粗口鬧
謝大佬
唉,早知我都比距粗口兩句算啦...
系, 五你老母
^*()&)(&^*(%^&$%^

#*$(#)@@#@#_!!

?>..!
^*()&)(&^*(%^&$%^

#*$(#),`#@#_!!

?>..!
幾日前我都比個sales氹咗上間gym

上到去有個大隻佬坐我對面叫我填啲野

我全程黑面閪鳩佢

佢之後指住我鬧返我:「哪 唔好比咁嘅態度我吖

跟住我直接拍抬走

仲同返氹我上去個mk仔講:

「你同事態度好閪喎

之後就走咗喇

都唔知樓主咁怕事做乜
字都唔識多隻抵你俾人呃
讀得書少阿大佬
無最蠢只有更蠢
佢咩唔頭也不回掉撚咗佢
佢啲野關你撚事
報埋東張西望 蘋果
$/「:/(~|-(^*
垃圾健身公司
唔識打字嘅弱智仔都呃
你dm我啊 我開過post都
tg?
唔係 你等一下我
一陣告訴你
唔係tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞