警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
有邊間健身唔黑 除左wucfu
btw 系你老母 五你老母
沒有最黑,只有更黑
多謝大佬,
其實呢個世界點精明都有中招ge一日
之前有人話蠢就花錢買教訓,
岩阿,係買教訓
但係無人話過買完唔可以退錢wor
我都試過
落地獄啦仆街健身狗
legend姐係ffg.... 臭晒朵
班ffg sales成班爛仔咁
推到間野封笠
睇佢地仆街最開心
樓主攞錢未?
一共俾左幾多?
冇得救架啦,要怪就怪做乜投錯胎出生喺香港呢個垃圾地方,法律夠晒落後兼垃圾,華人社會偷呃拐騙少一日都唔得

一係就好似上面條友長居外國咪有資格講下風涼話囉
你個TG名有冇改到 要你幫手
想問巴打你等左幾耐先拎番啲錢?
巴打你咩事? 都係俾人呃?
我之前都俾人水咗上呢間嘢
本身唸住做好心幫下個男仔sales
咪跟佢上去拎禮物 等佢可以交差囉
點知一上去D職員就同我磅重
然後其中一條MK職員話我有D肥 不斷勁sell我
仲問我有冇錢同信用卡
我心唸我當初上嚟只係想做好心
你地班健身狗想昆我錢就勢係假!
於是我就答條MK職員 話我銀行得幾千蚊同冇信用卡
之後佢就即刻閪面同冇再sell我

雖然我今次冇俾人呃錢
但係我俾班健身狗利用咗同情心真係好嬲
如果以後我再係街度俾佢地煩住 我一定唔會對佢地客氣!

大家經過銅鑼灣羅素街(Times Square對面)個陣 記住唔好理呢間Legend fitness嘅sales同唔好拎佢地張卡!!!
巴打我都係咁,仲叫我攞曬銀包d卡出黎,好彩咁啱擺開左,但係我寫左地址同攞咗張身分證比佢,唔知會唔會有事
RIP
唔知佢地會唔會攞d資料做d非法野因為佢地攞開過我張身份證,都知自己on9,想問下各位唔知有咩解決預防方法?
咁你有冇簽任何文件?
如果你冇簽文件同冇俾信用卡佢
應該就冇事嘅
不過始終我唔係執法人員
俾唔到最專業嘅意見你
不如你打去海關 問下佢地意見
佢地一定好樂意答你
因為近排都好多類似個案
我係驚佢地攞張身份證副本去做非法野例如借錢,因為我又脾左地址
2018都仲咁多on9中招
你打去問下海關意見先
佢地一定幫到你
我最近都差啲瀨嘢
好彩我最後企硬冇俾錢
唔係真係食得屎
同一間? 你點甩身?
都係個間
佢話乜我已經同意咗如果最終公司批刻可以join到$2000樓下個plan就可以即場交錢,所以要即刻交錢
我即刻話我想返去諗下,佢一直say no
我就開始態度極差問點先走得
之後佢覺得自己好委屈,話乜係我錯點解要兇佢
佢仲威脅我如果唔交錢咁走,遲啲等收張七萬嘅單
總之我一直兇佢,佢最後話要我say sorry同求佢,先肯cancel張單
我say sorry同求一求佢後,佢就放我走。走個時,佢仲同其他sale數我🌚🌚🌚🌚
因為我都俾咗佢地址身份證電話同銀行卡俾佢望,我都幾驚所以打咗俾海關。但海關話我冇俾錢佢地都做唔到乜,好彩海關話得呢啲資料佢地應該做唔到乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞