警告:提防黑店健身中心LEGEND FIGHT AND FITNESS

288 回覆
18 Like 172 Dislike
btw佢地有fb page可以上去屌鳩佢
應該都係同一個後生妹 係度扮委屈
冇錯我個個都係女,戴con化韓妝
係咪大肚嗰個死肥婆?
好似冇大肚喎
不過算係肥
times對面班垃圾呀
次次經過都見到,扯住啲女仔唔比人走又,兩三個擋住你又有。
根本成班都係社會垃圾
祝佢地班仆街死全家
哩度仲有冇受害人需要幫手?
我都係咁 本身自己有開po問點算但冇咩人答

成件事大概就係喺時代俾人拉咗上去sell健身,之後去到要俾錢就話一年$5400,自己on9比咗張銀行卡佢去look。
不過好彩我果張係EPS,到佢比部機我要我撳密碼果吓先知中伏,果一刻即係詐傻扮懵話唔記得密碼,求其撳錯兩次密碼佢就比番張卡我,然後叫我比住4舊幾現金先,果吓見周圍都係佢嘅人就唯有硬食
走咗之後即刻上網搵間嘢嗰名,仆街,間嘢黑店嚟,見到其他人嘅情況同自己差唔多,又係俾人格硬sell嘢。
依家佢比咗張單我,仲有$5000幾未俾,限期一個月。
果$5000我打死都唔想俾,開頭果4舊幾水就當自己買咗個教訓
點先可以令間野收皮
如果佢追你就報警 你有冇簽任何合約?
如果大家俾哩間黑店呃左上去 唯一辦法係即日上去搞大件事 即使係簽左任何合約都好 個合約有冷靜期 至緊要唔好怕佢地d人 帶定幾個夠惡 識談判既人上去同佢地講數 講唔掂就報警搞事 吵到要佢地揾老闆就有機會拎番啲錢同解決件事
我想問下合約係咪喺ipad簽? 前日有人話做問卷之後叫我喺ipad簽名 之後屈我話我想參加
叫我用EPS畀錢 我發火佢先肯畀我走 驚自己簽左合約唔知 係咪可以報海關?
有冇tg?
唔明點解會走唔到
畀佢攞走咗張提款卡
@llkkty
我都有簽呀
好耐之前佢地係做問卷調查呃人上去
本身想幫人 所以on99比人拉左上去
好彩我平時冇帶多錢出街既習慣
而且冇信用卡
寫個錯嘅電話 再同佢講過2日比錢 走人

宜加變左大隻佬派卡片
我每個星期都會路過time square
啲垃圾每一次都追我半條街
有個仲追埋我過馬路
我尋晚系羅素街遇上樓主所講的情況, 我講左幾次唔要都無收手, 我跑都照追住來, 仲屈我整親他話我吾上去就報警!!!!!我就跟左上去, 個地址同樓主講的係一樣的, 但個名唔同左, 上到去的情況...你懂的, 但我不停話要報警先可以離開. 返到屋企打電話比海關, 但話由於無比錢買野海關無法受理....希望各位巴打絲打一定要加倍小心
琴日比人呃完,簽咗ipad就唔比走....最後簽咗成皮野contract,仲有啲未比,有無大佬可以指點迷津😭
tg:twt0310
大佬呢度有一個啊
睇返大家啲個案,好慶幸自己幾年前嘅California同今日嘅Legend都可以全身而退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞