從跑步中見識香港人有幾仆街

321 回覆
1465 Like 51 Dislike
我去狗公園都唔見地下有屎wo
點丫?平行世界?
點解跑道做plank?

其實plank係消脂為主,鍊肌肉做卷腹啦,plank留俾肥仔同女仔做啦,陷世界上網見人做自己又做
10單柒出國際有78單係支那人。
飛機開門,歷史文物大小便次次都係支那人
乖乖地留係狗公園玩個班反而較多有手尾既狗主
唔守規矩鍾意帶隻狗四圍去 去埋兒童公園個d先唔駛旨意佢地會好好睇住隻狗
其實自私真係好撚仆街,累鬥累既
做好人,就永遠都比人當傻仔咁點,
人地就坐享其成,好似四圍掉垃圾果件事咁
佢掉,你執。
而香港人就由有心去執,變到仆街攬抄啦
完全係心態問題,太多仆街,跟本教佢地唔到既

另外,其實共享單車幾好,好方便係區內遊走同使用,但我自己覺得,只係合適係歐美同有自律既地區。暫時真係睇唔到香港有邊區可以有自律
on9,成地屎就真係未見過,
旺角太子最多一個月都唔見一次。
深水場就多d,不過見過野狗痾。
香港人最仆街嘅就係唔認自己係仆街
有個自私開嘅人
喺fb度打
香港就係衰喺呢啲自私嘅人手上
仲share埋編文
可能全香港無良狗主都住埋一齊,
我住o個度未見過畢濟,就連公屋都唔多。

最多係深水埗玉石市場一帶地盤無人行既後巷。
我講左旺角太子,你又扮盲
一定係啲單車識自動泊係路中心阻街
香港人一向仆街,狗眼看人低,自我感覺良好
唔洗瀨大陸仔,香港人一撚樣
阻撚住d公共泊車位丫

支那打手
香港人垃圾唔識泊 你屌共享單車霸街
阻撚住?你無野啊 你都講明公共泊車位 公共o架 你用就唔係阻住 人地公司用就係阻住?
你呢d屈人支那狗就真係阻住地球轉啦
on9, 而家50歲以上既都有班讀得多書同班讀得書少。有唔代表多

本來英國管多香港幾十年,香港人就會不斷進步,係而家引入支那人口不斷降低質素。
屌你老母而家係講d共享單車霸撚晒d公共泊車位攪到想泊既人無得泊。

無撚腦
見到海量兩個字就唔想睇
你望下有幾多個狗主會帶大狗出街有戴口罩同拖實狗帶
臭閪港種唔格衰先係新聞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞